motherofLeyla Dondurmalikahve aslında yürüyor ama işte hala biraz destek gerekiyor hani tek başına 10 adım anca atıyor bilemedim şimdide dışarı çıkınca felan ayağı boş kalmasın diye aldım bazen yürümek istiyor dışarda da panduf veya patik oluyor ama ayakkabı daha iyi olur diye düşündüm aldım :)
Dondurmalikahve motherofLeyla Anladım 🙂 ayakları ne zaman büyürse numarayı o zaman değiştirin büyük almak iyi olmaz hem de şu an ayakları tam gelişim aşamasında
motherofLeyla Minel-inannesi demekki çocuğa göre değişiyo yani kızım yaza kadar en fazla 21 22 belki olur diye düşünüyorum dahası olmaz 22 bile olmaz belki ama işte ayak çabuk mu büyür büyümez mi gerçi iyice yürüdüğü zaman normal bi spor ayakkabı düşünüyorum ama bu vicco da boşa gitsin istemiyorum :)
Minel-inannesi motherofLeyla yani benim kizimda minyondur. Kiyafetlerini genellikle 9-12 giydiriyorum hala😄 ayakkabi numarasida buyumedi. Asagi yukari gelisimi bellidir zaten. Hizli buyuyen bi bebekse 1numara daha buyutun, degilse aldiginiz numara yazi cikartir
motherofLeyla Minel-inannesi hızlı büyümüyor yani bu vakite kadar hızlı büyüdü ama bi hastalandı iştahı felan kapandı biraz durdu büyümesi :) zaten bi num büyük almıştım da sanırım çıkarır yazı ya
dolunaymomsss motherofLeyla vallahi ben yetistiremiyorum bu sene bile indirim de seneye giysin diye 25 aldım stok tarzı yani şuan 24 diye şimdi de 24 olmuyor 🙄 aşırı büyüyorlar 2 yaşında kızım
motherofLeyla dolunaymomsss valla bende bilmiyorum ki şuan stok için erken bizimkine yani ayağı ne olur hemen büyür mü kalır mı bilmiyorum ama o yaşlara gelince sanırım başka tarz ayakkabılar tercih ederim ben ilk adım diye vicco tercih ettim ama kaliteli güzel sağlam ayakkabı cidden :)
NareDefne Çok büyük numara iyi değil ki doktorlar zaten büyük numara almayın diyo , çocuğunuza aldığınız ayakkabı yazlıkta ve sadece yaz dönemi giydireceksiniz yaklaşık 3-4-5ay aynı ayak numarasında oluyorlar
motherofLeyla NareDefne o zaman yazı çıkarır yani ben ayağı hemen büyür mü biraz büyük alsam yaza giyse diye düşündüm ayağını ölçtük 19 numarayla uyumlu ben 20 aldım şuan giyemez yürümediği için zaten 2 aya kadar giyer hani o 2 3 ay içinde hemen büyür mü acaba ayağı 20 num olur mu olmaz mı bilemedim çünkü ayak hemen büyürse bunu daha giyemeden elimde kalcak ayakkabı :)
Usnac1995 motherofLeyla Yürümüyorsa hiç almayın. Bende 11 aylıkken biraz büyğk olsun dedim 21 no aldım. Çocuk 15 aylık yürüdü. 16. Ayda ayakkabı küçüldü 😂 düşünün 5 ay içinde büyük olan ayakkabı küçüldü. Elinden tutup yürütürüm diyorsanız uygun bie şey alın, tam yürüyünce güzel bir şey alırsınız. Yine az büyük olsun ama ❤️
motherofLeyla Usnac1995 aynen anlatmak istediğim buydu :) şöyle aslında yürüyor ama evde 10 adıma yakın atıyor dışarıyada çıktığımızda sürekli yürümek istiyor ama elinden tutup yürütüyoruz ayakkabı şart oldu dışarıyada :) bende aldım viccoyu 19 num ama ben 20 aldım dedim en azından yaza kadar giysin zaten iyice büyüyünce farklı bi ayakkabı tercih ederim ama 21 alsam 2 beden büyük olcak bu defa ayağı büyümeme ihtimalide var kafam karıştı o yüzden :)
dolunaymomsss motherofLeyla kız zaten ben de ilk adım olarak vicco aldım sadece suankiler vicco konvers ne bilim zarardan çok önceden aldıklarım falandı ama hepsi çok çabuk küçüldü igor falan da almıştım denk geldikçe
NareDefne motherofLeyla Bende bi kaç kez öyle ayakkabı almıştım ama muhakkak giyiyor yani bi kaç sayfa gördüm öyle ayak numarasını aya göre belirlemişler orda paylaşmışlar bi bak istersen ☺️
Usnac1995 motherofLeyla Biliyorum bu kararsızlıkları. Bende 21 no vicco aldığımda keşke 20 alsaydım demiştim. Sonra birde baktım ki 5 ay sonra 21 bile küçük. Keşke 22 alsaydım dedim sonra. 😂😂 Benim komşum 23 no aldı yeni yürüdüğünde. Şuan çocuk 20 aylık hala giyiyor mesela.
Deletedmom_98 motherofLeyla Ayakkabı konusunda riske girilmez. O an ayağı neyse bir numara büyüğü tercih edilebilir sadece. Ortalama bebeklerin ayağı 5-6 ayda bir numara atlar. Ama bu genel bir kanı çünkü her bebekte değişir. Oğlum 29 aylık 24 numara giyiyor. Kuzeni 18 aylık 24 numara giyiyor.
motherofLeyla Deletedmom_98 aynen bebeğe göre değişiyor demekki. Kızımın ölçüsüne göre numarası 19 ben 20 aldım bi tık büyük ama bilemedim yani şöyle 2 3 ay sonra tam olur tamda yaza geliyor güzel güzel giyer oynar parklarda ama işte çabuk büyürse giyememe ihtimalide var o zamanda ayakkabı elimde kalır diye düşündüm
motherofLeyla Usnac1995 evet malesef kıyafet ayakkabı tarzı çok Kararsızlık oluyor beden numara konusu 😂
Zumra_Fatma motherofLeyla evet cnm degis cnku bazi ayakkabilar dar olabiliyor ve yaza kadar ayafida buyur kizim gecelerde 19 giyerken simdi 21 giiyor yazin 22 22.5 aliriz belki
motherofLeyla Zumra_Fatma çok kararsız kaldım yani 2 3 ay içinde ayağı 2 numara büyür mü büyümez mi zaten bi numara büyük almıştım şuan bol oluyor değişirsem 2 numara büyük almış olacam bu defada ayağı büyümezse yine elimde kalacak napcam bilmiyorum 😂
Deletedmom_98 motherofLeyla Valla ben bir kere iki numara büyük alayım dedim. Mağazada bir giydirdim acayip büyük oldu. Bebeklerde bir numara büyük öneriliyor maksimum. Ben de yeni ayakkabı sipariş verdim. 24 giyiyor şuan tam oluyor. 25 aldım