Audanur38 Selam kızlar yarın kvdem gili çağıracağım menüm belli aslında yoğurt çorbası fırında tavuk pilav salata triliçe yanına mezeler den yapmak istiyorum aslında ama daha önce deneyen varmı hiç denemedim güzel oluyormu humus havuç tarator karalahana tarator falan nasıl oluyor lezzeti sizlere danışmak istedim veya varsa bildiğiniz güzel Bi tarif önerilere açığım
Menessasmom Audanur38 dün pancarlı havuç tarator yaptım ilk defa üstünede cevizli yağ yaktım çok çok güzel oldu herkeste çok beğendi tavsiye ediyorum görüntü olarakta şahane
-Eraymoms- Audanur38 menü bence güzel yanına havuç tarator mükemmel ya ben seviyorum üzerine de az ceviz serpiştir 🤌
HadiGulumYandanYandan Audanur38 soğan mezesi en favorim tavuğun yanınada çok yakıştırırım 🤤 Acılı ezme babagannuş olabilir şuam aklıma gelenler
Audanur38 HadiGulumYandanYandan hemen bakıyorum internetten teşekkür ederim ah bu. googl amcamız olmasa ne yaparız 😂
Menessasmom Audanur38 biraz büyük marketlerde bulabilirsiniz sadece a101 bim şokta falan olmuyor diye biliyorum bi tık daha gelişmiş her markette yada manavda kesin vardır
HadiGulumYandanYandan Audanur38 hahaha evet ya nefis yemek tariflerine bak orada harika mezeler oluyor 😄
AgentMom Audanur38 yoğurt çorbası olunca yoğurtlu meze fazla gibi oluyor. Ama havuç tarator, semiz otu yoğurtlu üzerine de kavrulmuş nohut , barbunya ya da taze fasülye , peynir hırma zeytin ceviz gibi şarküteri tabağı da hazırlarsan güzel olur
Audanur38 AgentMom aaa bak onu hiç düşünemedim çorbayı mı değiştirsem acama ya benim işim hiç belli olmaz ikizler burcuyum 😂
AgentMom Audanur38 mercimek yap yanına yoğurtlu mezelerden. Valla semiz otu bulursan https://www.nefisyemektarifleri.com/citir-nohutlu-semizotu-salatasi/ bunu kesin yap. Kime yaptıysam bayılmışlardır