Fnd992 Canım memleketim çok güzeldir insanları sıcakkanlıdır. Yeşilırmak şehrin ortasından geçiyor ırmak kenarı canlı oluyor . Çocuklarla akşam yürüyüşü için park için ideal . Objektif olamadım tabiki kendi memleketim olduğu için . 🤗
Ballibademin_21 Fnd992 yutupta izlerken gördüm kin tutmayan şehir diyor insanlarının iyi olduğunu anladım zaten 🥰 küçük şehirleri severim fakat çocuklar ve ebeveynler için sosyal bir alan olmalı bence en azından bir avm falan
sinmedi- Ballibademin_21 bir tane avm si var canım novada olarak geçiyor ben tokatlıyım ama evlendikten sonra ankaraya geldim ve ankaraya alışmakta çok zorluk çekiyorum çünkü tokat küçük sakin bir şehir neredeyse ulaşım sıkıntısı yaşanmayan bir yer insanları cana yakındır bebeğin için ise bazı oyun alanları var mesela novadada cocuklar için oyun alanları bulunuyor ne yazık ki sadece büyük bir avm olarak novada dışında bir yeri yok tabi bide ırmak kenarı var yazın falan çok canlı oluyor orası çünkü insanların oturmak için secebileceği tek yer diyebilirim mesela ankarada çok büyük parklar avmler bulunurken tokatta sadece bir tane o yüzden büyük şehire alışdıysanız biraz zorluk çekebilirsiniz
Ballibademin_21 uykusuzanne60 bende asker eşiyim nasıl çalışma sistemi Kira durumu nasıl Site veya toki varmı
domatesguzeli Ballibademin_21 doğma büyüme tokatlıyım 🤗 park bahöe çok yeşil alan çok aktivite olarak gözümüzün bebeği tek bi avm miz var 😂 oyun alanı avvm de var sadece diye biliyorum. Ama yeşillik doğa park bahçe vs olarak güzel biryer. Bide insanımız gerçekten iyidir yani mesela ben doğma büyüme buralıyım ama izmire gelin gittim 3 ay öncede tokata taşındım apartmanda yeni olmamıza rağmen her gören bi ihtiyacın varmı diye sorar. Dedem geçenlerde vefat etti tanımadığım insanlar evime yemekler yapıp getirdi allah razı olsun. Ne ölüde ne hastalıkta ne iyi günde asla yalnız bırakmazlar. Adetlere baya bağlı insanımız
Ballibademin_21 domatesguzeli ay ne güzel çok severim böyle yerleri 🥰avm olması yeterli zaten piknik alanlarının bol olduğu bir yer bu da artı benim için
domatesguzeli Ballibademin_21 instagram da tokatadair diye sayfa var ordan çok detaylı önceleyebilrsin 🥰
domatesguzeli OrdekYavrusu anaa kapattılarmı 🙄 hiç bilmiyorum bebeden fırsat bulup gidemedim 😂 çarşıda vardı bitane eski sinema dandik bişey orası açıkmı acaba 😂
domatesguzeli Ballibademin_21 up uzun bi yeşilırmağımız var bpylu boyunca park yeşil alan yani bi nevi mesire alanı gibi yazları aşırı canlı oluyor canlı müzikler vs. Oturmaya yer bulunmuyor. Şimdiden hayırlı olsun 🤗🌸
Ballibademin_21 Memolininannesi vallaha ben tokat belgesellerini izledim insanları hakikatten çok iyi masum duruyor bilmiyorum kanım ısındı yani 🥰
Memolininannesi Ballibademin_21 yani zaten beğenme kişiye göre değişir. Ayrıca herkes birde değil çok güzel insanlar var tanıdığım her gittiğimde çok güzel ağırlarlar tanısada tanımasada. Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın 😌
Ldc Ballibademin_21 5 yıldır tokattayım evlenip geldim çok pişmanım hiç sevmedim ve alışamadım en büyük şansım eşim ve bikaç arkadaşım diyebilirim ama ona rağmen yaşamak istediğim biyer değil. Allahımdan dileğim hayırlısıyla en kısa zamanda rızkımızı başka yerden vermesi ve gittiğimizde iyiki diyebilmek
kiz23 Ballibademin_21 tokatlıyım bence merkez gayet güzel çocuklar için alanlaf var avmde var. İlçeleri küçük erbaa daha canlı. Yaşam kolay tokatta bence seversiniz
hellokitty8 Ballibademin_21 vallahi hiç güzel bi yer değil gezecek bi yeri de yok insanları da çok melek değil yani samsundan 3 yıl oluyor gelin geleli hiç iyi biryerine yada insanına rastlanadım , he güzel bulanlar olacaktır yada iyisine denk gelen bişey diyemem bence yaşanacak şehir değil