Kızlar 9 haftalık gebeydim. Bebeğimin kalbi durmuş dün öğrendim özelde ve 9 bin tl istediler bende zaten zorunlu kürtaj devlete gideyim orda yaptırayım dedim kanamam vardı biraz gittim acilden bana pazartesi sabah 9 a randevu verdiler tamam dedim. Bir problem olacağını söylemediler. Sonra dün akşam ve bugün sabah çok ağrım oldu bende öğlen tekrar gittim bu arada Zeynep kamil hastanesine gidiyorum. Gittim dedim benim çok ağrım ve kanamam var pazartesini bekleyemem bu halde. Bana ters ters konuştu yok olmazmış bugün yok anestezisiz yapamazlarmış dedim yapın o zaman anesteziyle neyi bekliyorsunuz halili görmüyormusunuz yok yapın demekle olmuyor falan böyle üstten üstten konuştu benimle ukala ukala dedim kolay gelsin hanfendi sinirlendim çıktım. Ama aşırı ağrım olmaya başladı doğum sancısı gibi geliyo gidiyo eşimde dedi başka yere gidelim bulduk özel bi klinik gittik oraya son dakika. Fiyatı gelince konuşuruz dediler tamam dedik. Neyse girdik odaya benden bir kan akmaya başladı ama oluk oluk böyle akıyor dedim bişey oluyo çok kanamam var şuan neyse hemen doktor muayene etti. Bana söyledikleri…… beynimden vurulmuşa döndüm yani. Kese çok ters bir yerde oluşmuş çok tehlikeli bir yerde 7. Haftada kalbi durmuş 25 gündür ölüymüş. Ve en başından beri sağlıksız bir gebelikmiş sana kimse söylemedi mi nasıl olur bu nasıl görmezler bunu nasıl göremezler falan beni baya bi korkuttu acilen dedi işleme almamız lazım bi kaç gün daha dursaydın ölebilirdin dedi 😢 neyse ödemeyi konuşmak için içeri geçtik kadın demesin mi 20.000 tl dedim dalgamı geçiyosunuz ya soyguncumusunuz biz o kadar veremeyiz öyle deyince 15 e düşürdü dedim yok siz şuan bildiğiniz mahkum psikolojisi yapıyorsunuz ve öyle fiyat biçiyorsunuz ben başladım ağlamaya sinirden . Zaten cebimizde 10 bin tl para var 1.000 tl de muayene ücreti istediler başta eşim dedi 8 bin var başka yok param doktor geldi şuan dedi parayı konuşacak vaktimiz durumumuz yok ne veriyorsanız tamam bi an önce halletmemiz lazım. Kürtajı yaptılar kadın bana diyor ki gördüğüm en zor hastaydın kol gibi parça çıkardı iyi ölmemişsin elin yüzün bembeyazdı diyor dedim Saol ya çok güzel moral veriyorsun. Neyse hallettik çok şükür ama gerçekten Allah kimseyi devletin eline düşürmesin şu mübarek günlerde bela okumak istemiyorum Allah’a havale ediyorum. özele gidecek param olmasaydı ölebilirdim resmen şaka gibi. Hakkımı asla helal etmiyorum 😭