Sevval2301 Selenizim_ misafir için çok basit mesela bohça kebabı,beyti,cokertme kebabi vs olabilir çünkü bu menüde ana yemek yok cnm
glrrak pilavustutavuk Bence hiç yeterli değil Dünn misafirlerim vardı iftara menüm bu şekildeydi belki fikir olur Mercimek çorbası Et yemeği Peynirli börek Beyti kebabı Sarma kuru dolma Nohutlu pirinç pilavı Hoşaf Salata Baklava
Bett1 Selenizim_ mantar, domates, ezogelin, yayla, mercimekli erişteli bir çorba ya da şehriye çorbası bile yapabilirsin
Selenizim_ Berilsmom13 Ezo gelin çorbası yapsam yanına daha uygun olur değil mi Birde yanına içecek su dışında ayran olmaz degil mi
Selenizim_ Asya-06 Şerbetli taktı yemiyorlar Birde her geldiklerin de şerbetli tatlı yapıyorum bir değişiklik olsun istedim
lidokain Selenizim_ ne yiyo bunlar salata yemez mercimek içmez şerbetli tatlı yemez zıkkım mi yiyorlar
Berilsmom13 Selenizim_ borcamda başka bir tatlı yapabilirsin. Bende kayınvalidemleri aldım yemeğe et suyuyla şehriye çorbası etli nohut yemeği pirinç pilavı gavurdağı salatası havuç tarator ve kalburabastı yaptım mesela
Selenizim_ lidokain Biraz daha düzgünce konuşursanız daha çok sevinirim :) Her insanın seçimi farklı sevmiyorlar bir cok şeyi bende onlara göre bir menü çıkarmaya çalışıyorum gelen kayınvalidemler
Duyulurum Selenizim_ tavuk çorbası yerine tavuk sote olabilir. Çorba da domates çorbası yakışır. Tatlı da dondurmalıysa ben de gelcem iftara:D
lidokain Selenizim_ sana kolay gelsin . Allah tan herşeyi yiyen kaynana kayınbaba var hoş yemeselerde ne uygun gorursem onu yer giderler ugrasamam
Selenizim_ Berilsmom13 O zaman şey yapayım diyorum tavuk patates fırına vereyim yanına havuç tarator meyhane pilavı turşu ezo gelin çorbası