Selenizim_ Akşam İftar için misafirlerim Var Sizce bu menü yeterli olacak mıdır ? Menü şu Yoğurtlu tavuk suyu çorbası Meyhane pilavı Fırında patates Turşu İrmik helvası Yeterli bir menü mü sizce
Bett1 Selenizim_ kaç kişi geleceğine göre degisir ama kaç kişi gelirse gelsin sanki fırında patates misafir için az kalabilir yanına tavuk ekleyebilirsiniz köfte ya da et
Selenizim_ kubra3796 Kayınvalidemler gelicek o yüzden böyle bir menü seçtim onların yemek seçme huyu yoktur yani ana menü bumu demezler
bakkalemzigi Selenizim_ yetersiz geldi bana tavuk ya da et olması lazım sadece patates ana yemek için yeterli olmaz
Selenizim_ Bett1 Tavuk suyu çorbası yapacağım için içinde zaten tavuk etti olucak Sebze koysam peki olur mu
kubra3796 Selenizim_ patatesle karın mı doyar saçmalama istersen bari tavuk koy yanına adama gülerler bu kadar cimri olmayın ya iftara insan çağırıyorsan et tavuk bir şey yapman lazım yani
Bett1 Selenizim_ tabi ki oda olabilir gelecek kişiyi siz daha iyi tanıyorsunuz. Ama çorbayı degistirip ana yemeğe tavuğu koyarsanız daha iyi olabilir 🌸
MihrimahVeAnnesiii Selenizim_ çok sade bir menü misafir için . Fırına patates tek atmak yerine tavuklu sebzeli yapıp atabilirsiniz
Berilsmom13 Selenizim_ ana yemek ekle et sote olabilir köfte olabilir islim kebabı olabilir araştır canım fırında patatesle iftara misafir çağırılmaz bence insanlar bütün gün aç
Asya-06 Selenizim_ sanki patates ve pilav aynı anda olmamış gibi ramazan malum insan sulu yemek de ister. Patates yemeği yapabilirsiniz bunun yerine. Bir de şerbetli tatlı olsa daha iyi olmaz mı hem helvayı kavurmak bebislerle daha zor bı revani yapmak hem kurtarıcı hem de daha kolay gibi
Selenizim_ Asya-06 Şerbetli taktı yemiyorlar Birde her geldiklerin de şerbetli tatlı yapıyorum bir değişiklik olsun istedim
lidokain Selenizim_ kimin gelecegine bağlı ama bana yetersiz geldi. Fırında patates ana yemek olmaZ. Tatlı da uygun değil. Başka bir menü yapın bence