melegim71 gizem187_ ayın 11de olmasi gerekn deger 14 boyle cikmis artis olmus ama sonradan ikiye katlamamis
melegim71 gizem187_ nasil olmaz ki 11de 14 verdiginiz deger gibi olmasi lazim di vermemissiniz ama ikiye katlar genelde 14de 8bin kusur olmasi gerekirdi
melegim71 gizem187_ sagliksiz gebelikte olabilir ben yinede bildigimi söyledim normalde bu sekil bi artis beklenir yine en iyi doktorunuz söyler ona sorin siz
Deletedmom_79 gizem187_ tamam sıradaki önemli olan şey artıştan çok duyacağınız kalp sesi. 1500’den sonrasına açıkçası ben bakmamıştım kese için çağrıldık 2 hafta sonra üse kalp atışını duymaya gittik
SevimliHayaletCasper gizem187_ sizin beta takibi yapmanıza gerek yok artık. Haftaya tekrar doktora gidin kalp atışına baksın.
SevimliHayaletCasper gizem187_ cnm yazdım ya yukarda artık beta takibine gerek yok betayla birşey anlaşılmaz. Sen haftaya doktora git kalp atışı baksınlar
elfnurs gizem187_ geç döllenme olunca yavaş yükseliyor benimki planlı gebelik olduğu için erken öğrendim ilk 114 değer 5 haftalıkken gördüm keseyi ozmn değer 800 küsur dü