gencmom_ buyrunben 153 arıyarak öğrenebilirsiniz Yada google üzerinden ibb sosyal destek başvurusu yazarsanız çıkar
KahveliVera Aptalllarsizi profil resminiz 11 ay ortalığı karıştırıp ramazanda kabuğuna çekilen yengeler gibi tövbeesta😂😂
Aptalllarsizi KahveliVera 😂bunu söyleyen ilk sen değilsin cnm ama o kişilikle uzaktan yakından alakam yok hatta az önce ablam bana sen çok saf temiz kalpli bide salaksın dedi😅😅
Dilekkkk19 ayseee_ Aptalllarsizi ayy bisey olurmu acaba sen dolandirici yazmissin bi korktum gorüntüyü sen attin sandim ilkine tiklayip yaptim Allahtan iban felan vermedim
damlabahar gencmom_ bende başvuru yaptım ama planlama havuzunda diyor kabul edildi mi ne oldu hiç bir fikrim yok
damlabahar Duygu_52AK googleye sedep yazın bir sayfa açılacak orda başvuru türleri var seçip başvuru yapabilirsiniz
Duygu_52AK damlabahar canım yazdım ilk çıkana tıkladım başvruru seçenekleri olarak geçim sofra desteğini mi seçmem lazım
Duygu_52AK damlabahar bu 2.000 tl lik verilen yardımla aynı şey mi ben anlamadım yoksa markette kullanmadık tek seferlik kart mı
Duygu_52AK Aptalllarsizi ben başvurdum bi kaç kere ama reddedildi bu ay ay yatan aile desteği değil mi çünkü onun başvurusu da aynı sosyal destek den yaplıyorda farklı olan nedir acaba