seizetheday Bebeği uyumayanlar var mı gece de sabaha kadar uyumadı gece uyumamasına alışkınım ama gündüz uyuyordu 2 gündür uyumuyor daha çok erken değil mi uykularının azalması için
utkummm seizetheday 48 gunluk bebegim ozellikle bi hsftadir 6 7 saat uyuyo toplam Hele dun hic uyumadi sabah yedide kalkti ogleden sonra 1,5 2 saat uyudu sonra uyumadi 11 e kadar sonra 11 de uyudu gece uykusuda toplam 5 saat falan oldu
elifnurkerim seizetheday merhaba 48 gunluk bebisim ayni durumdayiz, haftasonundan beri uyumuyor ve huysuz, tum gun (gece dahil) 24 saat icinde 6-7 saat uyuyor, tek basimayim ustelik, pilim bitti, bitap dustum, siz nasil bas ediyorsunuz yorgunlukla
muticik seizetheday benim kızım ilk doğduğu günden itibaren uyku nedir bilmez yenidoğan 17-18 saat uyur diyorlar ama hiç öyle uyuduğunu görmedim
beceriklianne42 papatya_1125 evet bebek dogmadan önce nasılsa dogunca aynı saatte uyuyor oglum öyle mesela dogmadan sabah ezanında kıpır kıpırdı şimdide uyanır sabah ezanında uyumaz uyusada geç dalar
seizetheday papatya_1125 ben geceleri uyumuyordum maalesef oğlum diş çıkarıyordu sabahlara kadar ayaktaydık o düzeldi sonra bende uyku sorunu başladı
beceriklianne42 Bizde aynı 49 günlük oglum uyumuyor cnm dahası hasta oldu nereden oldu aklım almıyor sesi bile gitti kuzumun . Sıradaki sarkı bize gelsin uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu 🤭
papatya_1125 beceriklianne42 Ben de maalesef geç yatıyordum çocuğum Hep geç yattı çok zor Düzen Kurdum
papatya_1125 seizetheday maalesef hamilelikte Geç uyumak düzensiz uykular bebek doğduğunda da baş gösteriyor. Ben çocuğum 6 ay olana kadar hiç doğru dürüst uyku uyuduğunu görmedim
papatya_1125 seizetheday mesela karnımda da gece 4 gibi tekme atıyordu uyanıyordum doğduğunda da hep saat dörtte uyandı
beceriklianne42 papatya_1125 aynen bende maalesef. Yıkayıp yatırdım hep gece gündüz kavramına alıssın diye . Şükür daha iyi ama haasta oldu kuzum
utkummm seizetheday hyr ama en azindan 8 saat kadar uyuyodu simdi 6 saatlere kadar dustu toplam uyudugu yani Sizinki uyuyo muydu
Ardenaden Bgn bnmkide iyumadi gunduz hic nerdeyse 2 saat uyuduysa uyumstr o kdr wala bnde sastm.kldm dunde surekli uyudu gunduz de gecede bunlri anlamak inkansz yani gercktn antikalar
seizetheday elifnurkerim valla benim 20 aylık oğlum da var gece sabaha kadar uyumuyor zaten uyusa oğlum uyuykr aslında tek tesellim 3ümüz de öğleye kadar uyuyoruz biraz kız tabi beslenme için kalkıyor o ayrı ama diğer zamanlar da ya beyaz gürültü açıp işlerimi yapmaya çalışıyorum ya da gittiğim yere pusette taşıyorum yorucu ama yapacak bir şey yok 🤦♀️
seizetheday muticik oğlum öyleydi benim kızım uyuyordu ama bi anda böyle olunca bişey mi var acaba diye düşündüm