FerideDeniz MonicaGellerCB Serenad’la çıtayı arşa çıkarmış. Yerinizde olsaydım önce diğer kitapları ile başlardım. Mutluluk, Kardeşimin Hikayesi, Leyla’nın Evi, Son Ada gibi kitaplardan biri olabilir başlangıç için.
FerideDeniz MonicaGellerCB Çünkü Serenad gerçekten bir baş yapıt. Önce onu okursanız diğer kitaplarda da o üslubu, konuyu, akıcılığı, merak unsurunu arayacaksınız. Bulamayınca hayal kırıklığına ugrayabilirsiniz.
Aryamlinamom MonicaGellerCB Bütün kitaplarını okudum Zülfü livanelinin çok etkileyici gerçekmiş gibi sanki ama bende serenad adli kitabinin yeri başkadır ilk okuduğum kitabı da balıkçı ve oğlu kısacası bütün kitaplarını okuyun siddetle tavsiye ederim 🌸🌸
MonicaGellerCB Aryamlinamom çoook teşekkür ederim. Okuyacağım inşallah. :))) İşte hangisiyle başlasam bilemedim.
FerideDeniz MonicaGellerCB Kardeşimin Hikayesi veya Mutluluk olabilir. 😊 Okuduktan sonra tekrar yazarsanız eserin kritiğini yaparız. Ben yüksek lisansımda makale yazmıştım Livaneli hakkında.
MonicaGellerCB FerideDeniz aaaa, çook güzelmiş. :))) Kendisi ile tanıştınızma fırsatı bulabildiniz mi peki? ❤️☺️Mutluluk mu olsa acaba?
elifminamom MonicaGellerCB diğerlerini önermişler bende ilave Konstantiniyye otelini tavsiye edeyim 🥰