yasemin1812 Evet kızlarr, şu an olsaydı çok mutlu olurdum dediğiniz şeyler neler bakalımm💕💗🩷 Benimki para 😃
Elcan_2 yasemin1812 şuan çoçuklarim buyumuş bende normal hayatıma devam ediyor olmam 🥱uykusuzlukdan😵💫koşmakdan yoruldum🤦🏻
153s34 yasemin1812 cok fakir bi dusunce belki ama evimin toplanmis ve temizlenmis olmasi, duşumu alıp temiz yataga yatip kesintisiz bi 10 saatlik uyku 🥲🥲🥲
Kelebekakkor99 yasemin1812 8 ay bebeğimin kanlarinda Bi takım problem çıktı dün o sorunların yok olması ve bebeğim yaşıtlarınla aynı şeyleri yapmasını isterdim 😔😔😔😔😭😭😭😭 bebegimden kan alına alina kolu mosmor oldu
dilara_kolbas75 asaletsoydangelir beni şuan annemin yanımda olması bebeğime bakıp sevmesi benim de onları izlemem izlerken bı içim huzur dolardı orası kesin tabi bu sadece hayallerde kalcak 🥺
yirmiikikasim23 Elcan_2 ben yazacaktim bananee ya😀 ay evet bende bunun hayal ediyorum hergun bebegim buyumus benimle uyumus benimle uyanmis temizligimi yemegimi yapiyorum montunu giydirip gezmeye gidiyoruz ne zamann yaa
asaletsoydangelir yasemin1812 ah hiç sorma hasretim resmen kokusuna yesiligine bide kaçak çay olacak semaverde . içim yandi resmen dört duvar arasında boğuluyorum 🤕
Kelebekakkor99 yasemin1812 pazartesi günü hersey net olarak belli olacak suan bisey diyemedi cocuk doktoru çocuk norolojiye gitcem değerleri yukselirse ve olduğum il de cocuk nöroloji yok yakın olarak İstanbul var bakıp duruyorum internetten nerde var diye
Kelebekakkor99 yasemin1812 inşallah canım inşallah kendimi çok çaresiz hissediyorum suanlik pazartesiye kadar içimi yedikçe yicem 😏😏
Ardenaden dilara_kolbas75 bnde annemin biraz daaha klmasni isterdm.sabh gtti memlekete tek istegm o olrdu olsaydi dizine yatsaydm 😥
Elsnazan yasemin1812 Bi tatil köyü böle kızım büyümüş koşup oynuyor kuş sesleri deniz sesi o kdar ihtiyacım varki böle birseye :)