hazalrojhat KayraVeAnnesi_06 Melisa0007 Cansuarel6 beratugayse betulcayir Busrayusraaaaa Buray2804 sakinyasam kids1234 26102023 bebeimhosgeldin MerveKantekin23 kukaka hanesena sakinyasam uykucukoalaa Ezyy Asyaveannesi04 satmayı düşünen var mı aranizda
Ezyy hazalrojhat ben gidip hamileyken çook araştırıp herşeyi olan kocamanlardan aldım joie galiba markası amaa bebeğim en basit tip mama sandalyesini daha çok sevdiği için o kocamanı kaldırıp en basit tipinden aldık, sadece ayak koyma yeri olsun o kadar dümdüz plastik model alın geçin bence
aven uykucukoalaa devrilme riski yoktur değil mi biraz hareketli bir bebeğim var bende ikea dusunuyorum da hem yer kaplamaz diye mutfakta tercih edilebilir değil mi
glamt uykucukoalaa merhaba benim oğlum çok hareketli ilerde sallanıp devrilme düşme vs durumu olur mu hafif bir mama sandalyesi mi ?
sakinyasam Elelenin mama sandalyeleri cok guzel.Renkleri mevcut.Ben de cok arastirdim bugun gelicek insallah.Ayak koymali olanda var ama bin tl farkla.Onun yerine normal elele modeli secip ayak koyma 200 tl aldim daha iyi oldu.
26102023 sakinyasam bende geçen hafta sipariş verdim.2 gün içinde geldi.Çok güzel ve çok kaliteli.Kızım 4 buçuk aylık henüz kullanmadık ama eminim memnun kalacağız
sanathanimm34 sakinyasam merhabaaa. Bende ondan sipariş verecektim, bu yorumu görmem iyi oldu😍 ayaklığını nereden aldınız peki? Her ayak uyumlu mu
hanesena Pierre cardin foody kullanıyorum çok memnunum kızım çok seviyor orada oturmayı ve hiç rahatsız değil yumuşacık
kukaka hazalrojhat chicco poly to start çok memnunum bir sürü kademe yükselme yatma yanları koruyucu kapatma vsvs. Tekerlekli ben çok sevdim.
Cansuarel6 hazalrojhat bende baby plus mamma mia var cok memnunum cok guvenlikli bebegimi oturtup her isimi yapiyorim sehir disina annemlere geldik ikea mama sandalyesini kullanıyoruz cok korkutucu hic güvenli degil bir dakika yanindan ayrilamiyorum cocuk icinden kalkmaya calissa cok kolay devrilme olasiligi var bi kere alin saglam alin derim