Mehmetyagiz_ Bebeğim 26 aylık gözleri dalıyor ve bu yaklaşık bi senedir var normal mi olur mu bu yaşlarda yoksa endişelenmeli miyim ?
AliDemirinAnnesii Mehmetyagiz_ günde kaç kere oluyor. Biz de doktora gittik bugün göz damlası için egg çekilmesi gerekli dedi
sb- Mehmetyagiz_ duygu düzenlemesi için yaptıkları bir hareket derler. Benim oğlumun da dalıyor eeg çekildi temiz çıktı korkmayın sizin de temiz gelir inşallah😊 önemli olan gözünün önünde parmak şıklatınca düzelip düzelmediği düzeliyorsa sorun yok
Mehmetyagiz_ AliDemirinAnnesii 2-3 bazen daha fazla doktor bize de eeg ve mr çektirin dedi eeg çektirdik sonucu daha çıkmadı inşallah kötü bişey çıkmaz
Mehmetyagiz_ AliDemirinAnnesii sizin bebeğiniz kaç yaşında günde kaç kere dalıyor ve neden olabilirmiş doktor bişey söyledi mi
AliDemirinAnnesii Mehmetyagiz_ 18 aylık oğlum günde 2 3 defa bizim de bazen daha fazla oluyor. Doktor hiç bir şey olmayadabilir dedi. Bir sebebi de olmak zorunda değil dedi. Ama emin olmak için egg önerdi. Siz egg yi nasıl çektirdiniz acaba? İlaçla mı uyudu normal mi? Benim oğlum çıt sesine uyanan birisi yani kafasına onca şey takılırken uyusa bile uyanır nasıl olacak bilmiyorum
AliDemirinAnnesii Mehmetyagiz_ sonra hemen uyandı mı acaba ? Bir sorun olmadı değil mi. Çok tedirginim ya. Umarım sizden hiç bir şey çıkmaz. Lütfen haberdar edin sonuçtan.
mrvyhya sb- merhaba benim oğlumda dalıyor egg çekilecek oarmagiji siklatimca bazen bakıyor bazen bakmıyor doktor videoyu görünce önemsedi istedi
Mehmetyagiz_ AliDemirinAnnesii ben uyandırdım bol su içirin dediler su içirmek için uyandırdım sonrasında da bi sorun olmadı şükür
sb- Mehmetyagiz_ misal korktu,kendini toparlıyor. Sevindi,kendini toparlıyor. Duygularını anlamlandırıyor gibi düşünün
Mehmetyagiz_ sb- kusura bakmayın yanlış anladıysam düzeltin mesela otururken dalıyor bu ilerde korktuğunda nasıl tepki vermesi gerektiğini bilmesi için durduk yere mi dalıyor
mtnnnn Benim oğlumda 14 aylık 4-5 aydan belli dalması var bir yere odaklanıyor seslenince bazen bakıyor bazen bakmıyor doktora götürmedim götürmeyede korkuyorum allah korusun birley çıkar diye