gamzee00 Hdemir1618 ben aldırmak istemiyorum kesinlikle zaten ama eşime ne desem anlamıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum, çok korkuyorum.
Hdemir1618 gamzee00 korkmayın neden korkuyorsunuz? Bende hazır değildim ama mucize gbi geldi. Biz onu değil onlar bizi seçiyor Allah yardımcınız olsun. Gerekirse aileleri araya sokun
Mmdr gamzee00 esinizde düşüncesinde haklı ama keşke bunu daha önce dusunseymis Allah vermis bir kere vardır bundada bir hayir
gamzee00 ceylan34 maalesef çekindiği biri yokk… Dik kafalı birisi dediğim dedik birisi ne yapabilirim bilmiyorum…😢😢
gamzee00 Hdemir1618 ve zaten hamile olduğum için korkmuyorum doğurmayı da istiyorum ama eşim aldırmak istediği için ne yapacağımı bilemiyorum..
kubra3796 gamzee00 ruh üflenmeden önce bebek annesinin yanında gezermiş 1 hafta ve sonrasında Allah’ın huzuruna çıkıp ben onu istiyorum dermiş bebek anne olarak sizi seçmiş ve siz aldırmak istiyorsunuz o sizin karnınıza ruhu üflenmiş bir melek şu an eminim sizde aldırmak istemiyorsunuz ama eşiniz bu veballe ne kadar düzgün bir hayat belli olmaz ve kürtaj da bir cinayettir bunu unutmayın iyi düşünün
gamzee00 kubra3796 ben aldırma taraftarı kesinlikle değilim zaten ama eşime ne desem anlamıyor dinlemiyor
Deletedmom_112 gamzee00 o zaman sonuna kadar direneceksin, madem 2 çocuğu istemeyor, gitsin tüplerini bağlatsın o zaman beyefendi, sonuçta erkeklerin de tüplerini bağlıyorlar.
sirinpatates gamzee00 canim aldırma o zaman zorla sedyeye yatircak hali yok ya seni ayrıca seninde fikrini sorar yani doktor dimi aldırmıyorum de olsun bitsin. Hazır değilse yapmasaymis. Kendi kendine koymadın ya çocuğu içine 9 ay vakti var hazırlanır o zamana kadar.
farelikoyunkavalcisi gamzee00 eşiniz ille de aldır diyorsa kürtaj zamanı geçmiş doktor alınmaz dedi deyin aldirmaktan daha az günah sonuçta
gamzee00 farelikoyunkavalcisi doktorla konuşmayı deneyeceğim inşallah doktor da eşime böyle söyler 🙏🙏
Tgbycl01 lceLady valla benim aklıma okdugumda ilk o geldi . Eşim bana böyle bişey dese ben ona .s… git ozaman bende seni istemiyom derdim .
maygirl gamzee00 ii walla bitarafinaa sahip ciksaydi ozaman…resmen katil eger bunu yaptirir ve sizde müsade ederseniz
Abaegrk gamzee00 hem ahiretini hem dünyanı karartırsin lütfen yapma. Rahme düştüğü an canlı o bebek. Anası belli babası belli yazik günah. Ben bu tecavüz mağdurlarini falan anlıyorum ama evlilik içinde bebek aldirilmaz yapmayın. Doğunca iyi ki doğmuş diyeceksiniz eminim
Bebegim3535 gamzee00 bebek zaten canlı. Döllenmiş sonuçta canlı olmasa hamile olmazdınız. Madem çocuk istemiyordunuz keşke korunsaydınız.
Deletedmom_112 gamzee00 bebek ana rahmine düştüğü an zaten canlıdır sadece çok küçük olduğu için gözükmüyor ve kalp sesini duymuyorsun. Küçücük ve savunmasız olması onun canlı olmadığı anlamına gelmiyor.