Caglafalan Aycaall ıkınıyorsa gaz olabilir kaç aylık bebeğiniz. Benim kızım kolikti sürekli ıkınıyordu kıp kırmızı oluyordu ıkınırken
Aycaall mimnice acile gittik ama biz yurtdışında yaşıyoruz herşey normal diyorlar sürekli, ilaç verdi ateşi için..
bhrc Şuan benim bebeğim de aynı en fazla 38 e çıktı ateşi kucağımda hafif dalıyor ama bırakınca tekrar ıkınıp uyanmakta başlıyor
Aycaall bhrc ben şimdi tekrar çocuk doktoruna gittim gece 39,5 olmuştu ateşi, doktor karnında enfeksiyon olabilir diyor belki sizin de öyledir..
bibibibiskrem Aycaall eğer hastaysa eklem agirisi vücut agrisi olabilir oyuzden ikinir gibi yapiyodur agri kesici ateş dusurucu verin yine gecmiyosa gaz yada kabızlık olabilir
Aycaall bibibibiskrem verdim ama kabız değil aksine ishal gibi.. Ateş düşmezse tehlikeli olur mı ilk çocuğum korkuyorum sürekli kontrol edip duruyorum
bibibibiskrem Aycaall inatçı ateş varsa enfeksyon flan vardır zaten ilaçsız geçmez siz ateş düşürücü verin alnına koltuk altına ıslak bez koyun dusmuyosa ateşi tekrar doktora goturun
Ecem__ Aycaall bizde bi ara bi ilac kullandik ayni ikiniyordu ilaci kesince bidaha yapmadi kizar gibi kaka yapar gibi degisik bir ikinma tarif edemiyorum..ayni bu sekilde dimi 🤭