Erdi-doruk Bebegime yemek yediremiyorum napmalıyım 9 ay 23 gınluk 9kilo 200gr kilo yaptırıcak tarif varmı acaba
AtaTrkmn Erdi-doruk bu aylardan sonra kilo alımı çok yavaşlar ne yese bebekler hareketli olduğu için yakar yani kilo alamaz ki öyle çok diye tahmin ediyorum benim bebeğim 6 aylık doktorumuz öyle her ay 1 kg almasını bekleme artık demişti☺️
Karan_ca Erdi-doruk gelişimi boydan önemli, bebeğinizin boyu uzundur belki, ondan zayıf duruyordur. Benim oğlumda bana zayıf geliyor, 9 ay 10 günlük 9.5 kilo ama boyu uzun.
Deletedmom115 Edaemekli Çünkü buna benzer 1737367372 tane post açılıyor. Önce bi araştırıp bakmak doktor ne diyorsa dikkate almak gerekir. 9 aylık ortalama bebek kilosuna bakılsa gayet iyi olduğunun farkının varır.
Erdi-doruk Deletedmom115 doktorumuz zayif dedi benim bebegimin şekeri dşyr yedirmek zorundayim byle bir derdim olmasa zeten byle birşey yazmam Edaemekli teşekkür ederim
Deletedmom115 Erdi-doruk 9 aylık 9 kilo olan bir bebeğe doktor zayıf dedi öyle mi? Arkadaşımın bebeği 18 aylık 9.5 kilo??? Doktorunuzu değiştirin.
AtaTrkmn Deletedmom115 benim 6 ay 19 günlük bebeğim 19 gün önce doktora gittiğimizde 9.500 küsür kilodaydı doktorumuz olması gereken kiloda dedi 3.070 kilo doğdu anne sütü aldı sadece. Bence arkadaşınızın bebeği çok zayıf nasıl olabilir aklım almıyo benim doktorum görse demekki aç kalmış o çocuk der 😄
arslaninannesi98 Deletedmom115 sadece anne sütü alan 4buçuk aylık oğlum 8 kilo?? Bence arkaşınıza bir iyilik yapıp doktorunu değiştirmesini söyleyin.
Karan_ca Erdi-doruk maşallah boyu çok iyi, boy daha önemli kilo her yaşta alınıp veriliyor, boy uzasın yeter 😊
Deletedmom115 AtaTrkmn Her bebek aynı değil maalesef. Annesi de biliyor zaten. Ama onun önemsediği konu sağlıklı olması kilosunu dert etmiyor.
gayeceee AtaTrkmn sizin doktorunuz da garipmiş bizde geçen ay gittiğimiz de 9.800 Dü bebeğim 6 aylıkdı gelişimi çok iyi 12 aylık bebek gelişim ve kilosunda dedi her bebeğin gelişimi farklı olduğu için sanırım doktor yorumları da farklılaşıyor
Karan_ca Erdi-doruk Yulaf ve her öğününe bebek ekmeği koyabilirsiniz Bi arkadaşa doktoru cici bebenin ekmeğini böyle ver demişti,.
Karan_ca Erdi-doruk emin olun zayıf değil, biz sadece tombişliği bebeklerde seven bir toplumuz, boyu kaç, kız mı erkek mi,
Deletedmom115 Erdi-doruk Neyi yaşamayan bilemez hanımefendi? Gerçekten ciddi misiniz? Bebeğiniz sağlıklı mı? Bu size yetmiyor mu? Ayrıca 9 kilo diyorsunuz bunun neresi az? Bi intenete yazar mısınız 9 aylık aylık bir bebek ortalama kaç kilo olmalı diye rica ediyorum bakıp bana tekrar yazın.
Merve Deletedmom115 haklı olduğunuz yerlerde var ama internetteki ortalama kiloya göre değil bebeğin doğum kilosuna göre şuanki kilosu normal mi değil mi bilinir. Persentil eğrisi yani. Ama dediğiniz gibi sağlıklı olması çok daha onemli. Bende 3. Sınıfa giderken 18 kiloydum annem hep ağlardı doktorda anneme kızardı sağlıklı olsun yeter diye. Çok sağlıklıydım ama aşırı zayıftım. Şimdi de balıketliyim zayıflamaya uğraşıyorum takmamak lazım kiloyu gerçekten
Burcu35 Deletedmom115 Yaşamayan bilemez diyorda benim oğlum 11 aylık 8.5 kilo bile yok galiba doktora nasıl diye sorduğumda çok sağlıklı bi bebeğin var dedi zayıf falan demedi. Bu hanfendiye nasıl zayıf demiş doktoru anlamadım
Siyahbeyazl Erdi-doruk aayy tuh ya cook cok zayifmis. bunumu duymak istiyorsunuz anlamiyorumki, kilo boy ne fark eder saglikli oldukdan sonra ???
Erdi-doruk Siyahbeyazl benim için kilo önemli degil hiç bir zamn zayıf demedim çocuma oglumum şekeri düşüyor insilün iğnesi kullanıyorum günde 3 defa bunun bırkmam için yedirmek zorundayım
Deletedmom115 Erdi-doruk O zaman bununla ilgili yardım isteyin bebeğim zayıf mı diyorsunuz. Bende diyorum ki gayet güzel. Yemiyorsa eğer yedirmek için fikir almanız daha mantıklı.