Minikkelebek Merhaba hanımlar Baby Goat keçi sütü mama kullanan var mı? Bebeğim 19 aylık artık gece sütüm olmuyor mama takviyesi yapmak istiyorum çok sık uyanıyor. Tadı nasıl? Kullanıp memnun kalan var mı?
Saribidik Minikkelebek keçi sütü daha az hipoalerjenik olduğundan verilebilir diye biliyorum ama yine de yanlış bilgi olmasın çünkü biz daha 8 aylığız 🤭 taddı nasıldır hiç bilmiyorum da belki postunuz yukarıda kalırsa cevap veren olur
Alptugba Minikkelebek Bi ara kullandık cnm gayet güzel bir mama gaz kabızlık yapmadi kilo aldirimi da iyi 😊
Gizemhira Minikkelebek baby goat değil ama golden goat kullanıyorum kabızlık vs yaşamadık sadece gece takviye yapıyoruz çok memnunum ☺️
12_yil_sonra Minikkelebek eşim ısrarla aldı bu çok iyi diye ama biz çok ufağız henüz bir aylıktı acayip gaz ve hazımsızlık yaptı kestik hemen , doktora sordum önermiyorum dedi
Minikkelebek Alptugba teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Tadı ağır diyenler oldu çevremde o yüzden cesaret edemedim almaya çok mu kokuyor
Alptugba Minikkelebek Kokusu biraz agir ama rahatsiz edecek kadar degil golden goata göre de besleyici ve vitamin yönünden daha zengin bi mama 😊
Minikkelebek Shylkyc onuda eklemeyi unutmuşum. 3 numarayı kullanmayı düşünüyorum hem takviye olur karnı doyar mı? Günde kaç kez vermeliyim?
iraz90 Minikkelebek bebegimin kilo almasi durdugu icin 4.ayda baslamistik 8 ayligiz hala devam ediyoruz memnunum tavsiye ederim
Minikkelebek iraz90 türk malı diyor o yuzden de kullanmak istiyorum aslında baby goat mı golden goat mı kararsizim
Shylkyc Minikkelebek ben saatte bir 90 cc veriyorum bebeğim 5 aylık. Daha fazla yapınca içmiyor dökülüyor ama az az sık sık içiyor. Hipp combıotic mamayla destekliyorum 2. Ayındayken kabızlık yaşadık çünkü. Ama besleyiciliği çok iyi. Mamanın değerleri çok iyi ben baya araştırmıştım. 5 aylık kızım 8 300 gr. 🙂
Gizemhira Minikkelebek canım gece yatmadan 150 cc veriyorum sadece bir kez uyanınca direk meme veriyorum