Fidanmnkl emirhanecozlem bizimde ilk banyosunda öyle oldu çoçuğumun 😒Sonra kestik mustela aldım yenidoğan hassas ciltler
emirhanecozlem Fidanmnkl ilk ay bebeğim hastahanede yattığı için orda yaptırdılar hiç söylemediler bize de bişey bnde dalın kullanıyorlar diye devam ettim. Keşke etmeseydim küçücük çocuğun günahına girdim😔
Defnem_ emirhanecozlem lütfen aldığınız ürünün içeriğini kontrol edin sizin için değil herkese söylüyorum dalın falan beş para etmez instagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var onu takip edin tüm markalarının içeriğini kontrol ediyor
emirhanecozlem Defnem_ bundan sonra ederim zaten. Biz üstünü okuyup tamam diyoruz ama içeriği çok farklı oluyor dün farkettim
yildizcihan Yusufmrv mustelanin sampuanini ezaneden mi aldiniz. Birde nemlendirici kullaniyor musunuz. Benim kzimda da egzama var dalin kullaniyorum kullaninca kabariyo kasiniyo kuruyo vucudu ne alacagami bilemedim.
ilknrsygi_1991 Benim bebeğim dört ay yirmi günlük ve doğduğundan itibaren hep dalin kullandık. Şampuan ve bebe yağı olarak. Hiç bir sıkıntı da yaşamadık çok şükür. Bence bebekten bebeğe değişiyor.
Dnyglclk Fidanmnkl 1 yasinda 2 3 aydir var egzema hametan falan kullaniyoruz kortizonlu kremler bile fayda etmedi
emirhanecozlem semsi teşekkür ederim canım ama sls içermez diyor içindekiler kısmını okursan Sodium Lauret Sulfat var yani SLS var. Gözle görünür bi zarar yoktur ama dikkat edin değiştirin bence
Askmeyvesininannesi emirhanecozlem dalin zaten önerilmeyen bi şampuan ki :/ evime sokmam dalinin hiçbir ürününü
emirhanecozlem HamzaAyaz2019 mustela sipariş verdim pahalı olsun çocuğumun sağlığından önemli değil. Hassas olduğu için
HamzaAyaz2019 emirhanecozlem dalin kullanınca🤔 dalin bebeklerin saç derilerini sarı sarı bırakıyor saçı öyle olan annelerin bebeklerine hep dalin 🤷🏻♀️ mustelanın setini alın şahane onu kullanın 🙋🏻♀️
PonciKom emirhanecozlem size tabsıyem ıntgramda muhendısınoğlunu takip ediniz ona gore alınız içeriiği temiz olan urunleri söyluyor
PonciKom emirhanecozlem alışveriş değil bu muhendısınoğlu araştırıp guzel ürünleri içeriği temız olabları paylasıyor snefe ona gore ürünlerini alırsın dalin bunlar hep kmyasal dolu ordan hıc degılse içeriği temız olan urunleri kullanabılırsın mesela mustela ürünleri içerikleri temiz sayfayı eklersen anlarsın
Ceylanceylan emirhanecozlem ben hiç market markaları almadım bebeğime saç şampuanı bioderma, vücudunu dove sabunla yıkıyorum doktorun tavsiyesi bu yöndeydi. Vucüt losyonu da mustela hepsinden memnunuz
emirhanecozlem Ceylanceylan bnde biodermanın kremini kullanıyorum şampuanda mustela sipariş verdim eğer iyi gelirse ondan kullanırım hep
Ceylanceylan emirhanecozlem hem daha bereketli oluyorlar 🤓☺️ Kıvamları yoğun olduğundan bi sene kullanıcaz gibi duruyor 😬