MiracAlpinveUmutunAnnesi Günaydın neler yapıyorsunuz ?😊 Ben başlıyorum modumu emoji ile anlatmaya 😴🥴😵💫 Uykusuz yorgunum bugün bir yatsam saatlerce uyurum ama yatmaya zamanım yok 😊
2boymommy MiracAlpinveUmutunAnnesi 😮💨😴🤕🥴😵💫🥱 Cok yorgunummm cok uykum varrr uykusuzluktan yorgunluktan migrenim tuttu basim catliyor
fufissmom 2boymommy çok geçmiş olsun size yazmak istedim bende aynı sizin giyim yetişmeye çalışmaktan herşeye yorgun bitik halsizim 😪
MiracAlpinveUmutunAnnesi araspoyraz Ya o çok zor oluyor gerçekten ben o anda gözlerimi birsey ile kapatıyorum 5 dk dinlendiriyorum
SeverusSnape MiracAlpinveUmutunAnnesi günaydın.🤍 Ben bugün kendimi enerjik hissediyorum. Çok güzel dinlenmişim. Hava kapalı olmasına rağmen, işlerim olmasına rağmen. Modum budur 🥳💃 Akşama bu olurum kesin 🫠🔫 jajajajah
MiracAlpinveUmutunAnnesi SeverusSnape Valla süpersiniz azıcık bende istiyorum o enerjiciden fazlasında gözüm yok 😅
canan6668 MiracAlpinveUmutunAnnesi😵💫🥱😴 gözlerim kapanıyor resmen bu yorumu yazıp direk yatmaya gidicem oğlum kalkmadan kizlarimida okula yolladım 10a kadar yatar ordan kalkar kızlara biseyler hazırlarım 🥱🥱🥱🥱
araspoyraz MiracAlpinveUmutunAnnesi çocuklardan ona bile izin yok artık ağzı açık uyuyorum uykuyu unuttum ya gözümü kapatsam gelip açar ne oldu diyecek
MiracAlpinveUmutunAnnesi SeverusSnape Benimki de enerjiden sıkıldım artık diyo Bi dönem evde enerjiiii diye dolanıyrodum😅