Nurbost Esoz1110 1 yıldır mustela kullanıyorum ama şimdi bübchen aldım. Çok fazla öven vardı ve çok temiz içerik dediler
Annesi23 Esoz1110 kızım 26 günlük mustela kullanıyorum ama pek etkisini göremedim açıkçası birdahakine Bepanthol almayı düşünüyorum bende
SeverusSnape Esoz1110 pişik önleyici olarak bepanthol baby kullandım hep. Pişik dönemlerinde de ilk tercihim sudocrem oluyordu. İleri derece pişiklerde doktora danışmak ve tedavi edici krem kullanmakta fayda var tabii.
Kbrrrr_58 Annesi23 beponthol geçirmiyor sudecrem daha iyi ben beponthol kullanıyordum sudecreme geçtim
zumra13- Bende doğduğundan beri sudocreö kullanıyorum ama son 2–3 aydır etki etmemeye başladı bitince yeni sebamed aldım etkisini gördüm önceki gibü sık sık sürmüyorum artık
sirinpatates Esoz1110 bepanthol baby doğduğundan beri kullanıyorum pişik olmadı pişik olurmuş gibi başlangıç oldu ondanda trosyd ve kantaron yağı kullandım
happyysmomm Esoz1110 Hametan kullanıyorum memnunum bepantol, mustelanınkini de almıştım hametan daha etili geldi bize
nurftma Sudocrem kullanıyorum 7 aydır memnunum ama seba med pişik önleyici krem daha iyi bepantholde denedim içlerinden en iyisi seba med
zumra13- Esoz1110 ben eczanede çalışıyorum trosyd krem ileri pişik kaşıntı ve mantarda kullanılıyor siz bebeğinize normal olanlardan almalısınız ben sebamed kullanıyorum yeni başladım memnunum