Ebrupinarrr goktuggulcan 1 ve 2 mi Anneye aç olduğu tam zamanlarında çocuk mantıklı değil Bence 4 5 yaş olmalı İlk çocuk kreş yaşına gelmeden ikinci çocuk anne içinde çok zor
Esraprm goktuggulcan bence daha fazla yaş farkı olması lazım tabi iş biraz psikoloji ve maddi duruma da bakıyor :)
ebruegehan goktuggulcan bence 4 yada 5. daha iyi kardeşimle aramda 4 yaş var bizim bence çok iyi güzel oluyor ablalık . 😂 şimdi boyumu geçik 26 ya girecek biricik dayımız 😃 eşim tek çocuk ama o olana kadar öncesinde rahmetli annesi de sanırım düşük yapmış 2 kez falan çok bilmiyorum
Themom_ goktuggulcan 4 yaş idealmiş uzmanların yazılarını okurken hep denk geldim ilk cocuk 4 yasında iken hamile kalmak en sağlıklı olanmıs 🤷♀️ Benim öyle bi düşüncem yokta okuduğumu yazdım🫶
2boymommy han37_ 16 yil olarak en uzun süre sendeymis 🤭 peki ikinci dogumun nasildi korktugun kadar varmiydi yoksa daha erken olsaymis keske mi dedirtti? ☺️
merve171214 goktuggulcan ideal olarak bilmiyorum ama çocuklarımın arası 2 yaş 19 gün benim için tam zamanında olmuş diyorum yaş aralığından çok memnunum 😊
goktuggulcan Ya ben zorunlu sezeryan olduğum için aslında en fazla 2 çocuk ideal diyorum ama 2.ci çocuğum olsun istiyorum ama sezeryan olduğum için korkuyorum bide 2.ci kez anne olmak insana neler hissettiriyor bilmiyorum yani ben mesela korkuyorum açıkçası