Barlas03 Arkadaşlar 10 aylık oğluma jersey inek sütünden yoğurt yapıp versem olur mu?? Vereniniz var mıı
lceLady Barlas03 Bu sütte moda oldu galıba 😁 Çok övüyorlar satan kişide ama pahallıda. Hiç denemedim ama satıcı ben aldım 1 kez cok güzel dedi
Senamoms Barlas03 merhaba benim kızım 9 aylık ben kullanıyorum ve yoğurt olarak yapıp yediriyorum şimdilik bir sorun olmadı
Themom_ Barlas03 Kızım son 1 aydır jersey süt yoğurdu yiyor ondan mayalıyorum sanki sütlaç gibi oluyor inanılmaz lezzetli ve çıkan kaymakta şaka gibi 3 günlük kahvaltılık kaymak çıkartıyorum her defasında kalın ve market, peynirci kaymağına bin basaar🤭
pivpivpivahmedmuhsin Barlas03 Ben bu sütle yoğurt yapıyorum. Tadı enfes oluyor. Çok memnunum. Kaymak sevmem ama güzel kaymak çıkarıyor. Tavsiye ederim. Zamanı tutturursanız taş gibi olacaktır. Kokusundan ve renginden organik olduğunu anlarsınız zaten. Ömrü üç ya da dört gün olması lazım. 🌸
Barlas03 lceLady aşırı yağlı bi süt, aldığım yerde kalmamış baktım bidonunu alan abi jersey doldur diyor adamda bi dene çıkan kaymağı gör dedi kaymağını tereyağı için kullanırım o övüldüğü kadar çıkıyorsa
Barlas03 Senamoms merhaba aşırı yağlıya ondan çekindim biraz bi deneyelim bakayım olmazsa ilk başta az veririm zaten çocuğun yemeklede pek arası yokta analık işte.. 🥹😌
AyseSena Ben kullanıyorum çok memnunum zaten jersey cinsi inekten alınan süt o yüzden normal sütten bi tık yağlı
Pnay Barlas03 Ben hamileyken hep o süt ile yogurdumu mayaladim. Ve gercekten de diger sütlerden çok çok güzel. Bende bebegime vermek istiyorum artik bir buçuk yaş oldu ama herkes pastörize kullanın diyor, oyuzden cesaret edemiyorum.
Barlas03 Pnay benim doktorum doğal süt bulabiliyorsan ondan yap dedi sanırım pastörizeyi son çare olarak öneriyorlar ben ek gıdaya başladığından beri doğal sütle yapıyorum hiç bi sorun yaşamadım eskiden pastörizemi vardıı biz neylee büyüdükkk ☺️
Barlas03 Kızlar teşekkür ederim çok heyecanlandım bakalım oğlum sevecek mi kaymak gerçekten öylemi çıkacak tereyağı içinde kullanırım mis gibi en doğalından
Barlas03 Ezoli170 aldığım adam bana tencereyi suyla çalkala en kısık ateşte yavaş yavaş kaynat dedi sonra sütü dışarıya koy dolaba konacak kıvama gelince dolaba at bi gece beklesin yarın yoğurt mayala dedi onun tarifine göre yapıyorum az sonra dolaba alacam yarın öğlene mayalarım
esra91 Barlas03 2 yaşında oğlum hep jersey mayaladım yoğurdu çok güzel oluyor hatta yarın tadıma başlıcaz kızıma şimdi mayaladım bugün ilk tadımımız 💕 lumandra jersey süt alıyorum pastörize süt
Barlas03 esra91 ben şimdi dolaba kaldırdım ama çok kalın kaymak olmamış daha yarına kadar olur mu acaba
esra91 Barlas03 benim 3 kilo sütten yarım kase kaymak alıyorum üstünden birde mayaladığım kavanozlar 1 serçe parmak kalınlığında kaymak oluyor ertesi günü 44- 45 derece sıcaklıkta mayalıyorum derecem var ölçüyorum en az 8 -9 saat bekletip havluya sarılı karanlık bi çekmecede sonra buzdolabına koyuyorum. yarım kase kaymağıda tereyağ yapıyorum bebek için