Sin21 Sarenur_Kara ateş düşürücü değil mi çok şaşırdım bir doktorun böyle demesine. Kaldı ki bize uyku falan yapmıyor o fitil 🤷♀️
Sarenur_Kara Bende anlamadım bunu söyleyen çok deneyimli bi Prof hatta bebeğim kendi yanında anlama krizine girdi bu fitil ile sakinleşip uyudu
Ikrazumra19 Sarenur_Kara bu fitil degilmi ya ates icin verilen kolik bebekle ne alakasi var bazi doktorlar tam bir ilac seyi oluyorlar ya her bebek agliyor kolik oluyor nerdeyse %80 ama fitil.vermek ne alaka
Sarenur_Kara 2 gün çok sakindi bugün tekrar sağlama atakları yaşıyoruz vermekle vermemek arasında kararsız kaldım
Prensesannesi33 Sarenur_Kara paranox s parasetamol ve uyu veren sakinleştiren bir ilaç içerir paraetamol hem ağrı kesici hem de ateş düşürücü. Bebeğinizin ağrısı varsa keser uyumasına yardımcı olur
Ikrazumra19 Prensesannesi33 evet agrisi varaa keser ama direk sadece ağlıyor kolik diyede verilmez ki yazik degil mi hangi bebek aglamiyor
Aylabs1 Sarenur_Kara ateşlenince kullanıyoruz yarım veriyorum. Hatta bir iki gün önce verdim aşıdan dolayı huzursuzdu. Gece iki kere kalkan bebek uyudu sabaha kadar deliksiz. Tabi bitapta düşmüş olabilir. Tam emin olamadım. Ama ateşi direk kesti.
Prensesannesi33 Ikrazumra19 o size kalmış yani bebeğinizin niye ağladığını kestirebiliyorsanız vermeyin benim kızım da çok ağlardı kolik değildi gazı yoktu ama çok ağlardı ben hiç ilaç kullanmadım
Ofiser Aylabs1 eşdeğer derken yani üzerinde paranox s yazan başka bi fitil daha mı var ? Ben s dedim bunu verdiler çünkü
arzu58 Sarenur_Kara doktor banada söylemişti , huysuzlanırsa çok fazla ver demişti. Veriyorum çok huzursuzsa
Ikrazumra19 Prensesannesi33 benim 17 aylik kizim var ben hic sakinlessin diye ilac vermedim ilk 4 ay resmen gogsumde yasadi ne yemek ne temizlik ne birsey ama ilac aklimdan bile gecmedi demek istedigim.herkes bu zor gunleri yasiyor ama onemli olan sabretmek
Aylabs1 Ofiser paranox suppozituar ilk ayında kullandık şuan 4 aylık s olanı aldık ikiside düşürüyor ateş olarak.