tpbm1710 canos geçen gün burda bir anne e bebektekini tavsiye etti hemen aldım fiyat performans ürünü memnun kaldım çok rahat bakabilirsiniz e bebektekine
lohusaserbeti Ben hepsiburada yurtdışından geleni aldım bekliyorum benim kızım gece haricinde asla emmiyor. Oturup priz başında sağacak vaktim de yok umarım işe yarar
Mirmir_ canos bende aldım pek ihtiyacım olmamasına rağmen gittikçe pahalı olur bulunsun diye aldım denedim çok güzel
lohusaserbeti canos 6 martta almışım şuan türkiyeye ulaşmış 1-2 günde elimde olur diye düşünüyorum. Markası bebebao ben de instada gördüm fenomenler alıp denemiş baya bi yorumu vardı memnuniyeti yüksek ama bakalım. Ben mesela philips aventten hiç memnun kalmadım çekmiyor sanki
lohusaserbeti gltknn benim meme ucum küçük olduğu için avent kavrayıp çekemiyor inşallah bunda çekim bana da uyar 🙏
tpbm1710 canos ben bu konuda ne yaptiysam sütüm artmadı şuanda çok azaldı mesela😔😔 Bol su dicem klasik Memenizi sürekli uyarmanız gerekiyor Kuru incir kuru dut ve kuru üzüm kaynatıp içerken içine bir kaşık pekmez koyun yanına tahin helvası bir ara denedim sütüm olduğu zamanlar
yaren6713 canos dereotu, bol su, tahin pekmez, bestlak damla. Kullanıp çok faydasini gorduklerim bunlar ☺️