Rukishhh Bebeğim iki aylık meme mama gidiyoruz ama bu günlerde meme reddi var hangi mamayı önerirsiniz Hipp kullanıyordum ama içtikten sonra kusuyor ve tok tutmuyor bebelac gold aldım ama kafam çok karışık hangi mama olmalı ?
Ikrazumra19 Rukishhh aptamil tabsiye ederim hem tok tutuyor hemde bagisikligi guclendiriyor simdi kabiz ve gaz diycekler ama icine zeytin yagi koyun hicbirsey olmuyor
Hll20 Rukishhh sma mama anne sütüne en yakn olani ve sütünden de vazgecmiyor. Aptamil daha sekerli ve kullandktan sonra anne sütüne geri dönmüyor bebek canm. Birebir yasadm
Saraa Rukishhh sma cok iyi bence fos sisirmiyor bebeği normal şekilde ilerletiyor ve gaz kabız sorunu hiç yapmıyor 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Kokusu için yazmışsınız yorumda da her mama kokuyor aslında. Bebelac çok süt kokuyor süt oranı mi fazla bilmiyorum ama sanki normal süt varmış gibi içinde. Onun dışında bütün mamalarda balık gibi bir koku var yani mama sonuçta bu anne sütü gibi olamaz ki 😊 ama mama olarak sma tavsiye ederim
Sevdanurrrrrrr Rukishhh bence bebalac kullanın gazını rahat.çıkartmasını saglıyo kilo aldırıyo aptamil tavsiye etmem
Rukishhh Ikrazumra19 teşekkür ederim canım vallah yoruluyor insan doyuyormu doymuyor mu kendi sütünü sağıp veriyorum 120 cc içiyor anlamıyorum mama 90 cc içiyor ama 1 saat sonra acıkıyor 🤦♀️
Ikrazumra19 Hll20 bende 3 aylikken mama basladim suan 17 aylim memeyi filan birakmadi anne sutune en ykin aptamil aslinda tok turuyor bağışıklık guclendiriyor
Hande2204 Hll20 ben basindan beri aptamil veriyorum ve anne sutu devam hic sutumu reddetmedi aptamili ictikten sonra bebekten bebege degisiyor bu durum 🤷♀️
1298demet Rukishhh bende mama vercektim ebem tavsiye etmedi sutun var diye birde sutunu sagma kendin emzir biberonla icince doymuyo tekrar emmek istiyo o yuzden emzirmek en iyisi
fatmakutay Bebelac gold un sindirimi kolay, bağırsaklar rahat çalışıyor.Oğluma yediriyorum,özel bir mama bebelac gold..
irem_alya_srtsn7 Ben aptamil kullanıyorum. Fakat bebeğim hiç 120 ml içmedi. 3 ay 21 günlük. Az içiyor neden acaba? 3 saate bir 90 içiyor
incibasar [bilinmeyen] bebelac gold çok iyi benim yiğenim yiyor hazmı kolay ne gaz ne kabızlık hiç birini yapmıyor kilo alımı gayet iyi bence devam edin
Esmaakts melekli evet bebelac gold gerçekten çok güzel bir mama biz aptamil denedik aptamil sindiremedi kabız yaptı sadece mama içiyoruz gerçekten gaz problemide yok sindirimi de çok rahat
Rukishhh 1298demet maalesef sütümün çok olduğu göğüsümün ucunda iltihaplanma oluştu bu yüzden sağıyorum