1ipek1ceren beyzzsenturkk_ Fazla abartmadınız mı sizce de ? Alt tarafı 28 günlüğüne gitmedi mi ? Aylarca eşi görevde olan kadınlar, babası görevde olan çocuklar napsın ? Bu kadar demogoji de fazla.
Lastiklihasurtman gulyabani cok teşekkür ederim , amin. Düğünüme 2 ay kala vefat ettiği için bu denli yaraliyor beni.. Allah cennette kavustursun ne diyelim..
Lastiklihasurtman Nurxxx teşekkür ederim. Kesinlikle öyle kardesimde evladım gibiydi gerçekten.. allah geride kalanlara sağlık versin diyelim 🌸♥️
gulyabani Lastiklihasurtman annemde en büyük ablamızı kucağına almış 6 saat yaşamış ölmüş acısı hala duruyo bi tarafında.. rabbim kimseyi sınamasın büyük acılarla çok zor.. sıralı ölümler nasip olsun
Nobodyyy111 Fusunf yani bana göre de meslek harici uzun dönem yapanlar da şu an askerlik yapıyor gibi değiller. O yüzden çok farketmiyo uzun dönem kısa dönem. Erkekler için tatil yeri askerlik şu an da 😂 çünkü gerçek zorlu görevleri maaşlı askeri personel yapıyor
Deletedmom_106 beyzzsenturkk_ Bu yorumdan az çok zihniyetin belli aslında. Paralı yapan( sözleşmeli er) canıyla 3 kuruş kazanmaya gidiyo çoğu kazanamadan şehit oluyo . Ağzından çıkan laflara biraz dikkat et. Haddini bil. Sabahtan beri saçmalıyosun. Bi daha askeri falan ağzına alma sen yakışmıyo
Fusunf @“TugbaOzturk”#p30199247aynen mesleği olanlar ayrı Zor 😔 uzun dönem içinde şuan için öyle ama tabi şehir ve yer olarak çok fark ediyor, aslında doğuda uzun dönem yapanla batıda yapan aynı olmuyor .😔
Canoglum_00 beyzzsenturkk_ Allah kavuştursun benim de eşim asker bazen aylarca görmem oğlum da öyle 14 aylık baba diyip durur Şuan eşim görevde anlamasa da sürekli baba gelicek de ben öyle yapiyorum anlamasa da zor gerçekten
Maka_Paka beyzzsenturkk_ Hiç bir şey. Babasını gördüğünde çok ağlayacak çok özlediği için, ama gelene kadar konusmayacaktir
Deletedmom_117 Dfncgdm2022 Sehir eşi çocuğu var ewet belirttimde Hamile olanda saklasın soyleyenide lincleyin . Hamile kalamaayn kaybeden var ….