nescafebagimlisi Aselincimom yemek yapmadıgım zaman bende arada hatay usulü soslu döner söylerim ajdjqja
Aselincimom nescafebagimlisi ayy çok severim güzel yapan yer olursa 🤤 zurna dürüm yiyorum güzel yeri bulduysam ahahaha😂
KuzeyinAnnesi03 nescafebagimlisi tekim o yüzden bugün yemek yapmayı düşünmüyorum 🙊 makarna falan yerim her halde .
nescafebagimlisi KuzeyinAnnesi03 ay ben tek olsam makarnayla bile uğraşmam ekmek arası hazırlar yerim 😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 kız aklınla bin yaşa bende videoda görmüştüm çok güzel olur kesin yeme yanında yat hahaha
Berilsmom13 nescafebagimlisi benim dünden önceki menümdü çıtır tavuk patates kızartması çok iyi oluyor birde tavuğunu dünden sosla yoğurt baharat iki yumurta enfes oluyor ben pane harcı doritos ve mısır unu karıştırıp yapıyorum çok güzel oluyor
nescafebagimlisi Berilsmom13 ay eminim oluyordur deneyeceğim vallahi karnım acıkmaya başladı 😂 yemekte yok kuru ekmeğe sarılacam gidip
Melike_ikra nescafebagimlisi pirzola yanına garnitür Mısırlı pirinç pilavı yoğurt çorbası yeşil salata 😍
Berilsmom13 nescafebagimlisi evet bende 😂 enerji geldi biraz kalkayımda az iş yapayım bebem uyurken erzak dolabımı düzenliyim