nescafebagimlisi Her zaman başkaları açardı bugünde ben açayım dedim neler yaptınız , yapıcaksınız diğer günler için bana da fikir olsun yapmaktan ziyade düşünmesi zor 😆 Bizde köfte , patates , pilav ve ayran var bugün 🫠
Berilsmom13 nescafebagimlisi bende hiçbişey yok valla açıkçası halimde yok dünde dışarda yedik bugün dışardan söyleyelim desem adam dicek battım 😂 şurda bekliyim fikir veren çıkar belki
Aselincimom nescafebagimlisi hiç bişey yapmayacam 😂 kocam nöbete gitti dışardan yiyecem bugün kendimi ödüllendireyim 😂😂
nescafebagimlisi PnarAkca34 bende oğluma köfte almıştım dedim bizde yiyelim bari 😂 düşünmek çok yorucu gerçekten her gün her gün
nescafebagimlisi Berilsmom13 o zaman makarna, çorba , pilav , evde ne varsa uydur bişeyler hiç yapamazsan kahvaltı hazırla patates kızart çay demle 😄
nescafebagimlisi Berilsmom13 ay yeter kız karın doyurmak değil mi bu 😂 kuzu tandır da yesen doyacaksın makarna yesende doyacaksın 😂
nescafebagimlisi lceLady ay ne güzel menüymüş nasıl yapıyorsun çıtır tavuk bageti daha önce hiç denemedim bayılıyorum tavuklu menülere
lceLady nescafebagimlisi Çok basit cağnım Hazır tavuk pane sosu alıyorsun. yumurtaya batırıp, sosa batir ve kızart 😀
Aselincimom nescafebagimlisi tek çöpünü atmak kalıyor 😂😂 ara da böyle de olsun hergün hergün yemek mi yapılırmış ayol zaten yarın iftar var onun stresindeyim buradan menü çalayım bari yarın için😂
nescafebagimlisi lceLady ay sevindim hahhaa köfteye de köfte harcı koyarım ben basitmiş 🤣 yarında öyle yapayım bari bende severim eşimde bayılır
nescafebagimlisi Aselincimom yemek yapmadıgım zaman bende arada hatay usulü soslu döner söylerim ajdjqja
nescafebagimlisi Berilsmom13 kız aklınla bin yaşa bende videoda görmüştüm çok güzel olur kesin yeme yanında yat hahaha