Aselincimom Kızlar kızım 3 ay 26 günlük ve aşırı ama aşırı huzursuz sağlık ocağına gittik diş dedi hemşire bu ayda diş çıkaran bebesi olan var mı sürekli ağlıyor ben atak zannediyordum ama hemşire öyle diyince kafam karıştı 4 gün sonra aylık rutin muayenesi var doktora da soracam sürekli eli ağzında yoğun salyası var emziği ile damaklarını kaşıyınca susuyor ağlamayı bırakıyor diş olabilir mi görünen bişey de yok anlamadım gitti
Avesila Aselincimom Dişi hemen patlayacak diye bir şey yok canım. Yoldadır, geliyordur. Onun huzursuzluğu ve kaşıntısı vardır elbette. Çıkması zaman alır yinede.
nehirsude0 Aselincimom benimkide 3 aylıkken öyleydi ama bence salyayla dişin asla alakası yok cunki bebekler tukurugunu yutmayı bilmiyor ben 1 ay çok çektim salyadan her gün 10 tane ağız mendili degistiirdim 4 buçuk aylık olduğunda öğrendi yutkunuyor artık benimki o zamanlar dış yerlerini hazırlıyordu aşırı huysuzdu ağzına ne görürse almaya çalışıyordu şuanda da aynı 6 ay 12 günlük olduk diş yok hala😅
Sinem1205 Aselincimom benim kizimin 3.ayda basladı salyası tam 6.ayına girdiği gun 2 diş birden çıkardı. Ama arkadaşımın kızı 3 aylikken çıkardı hepimiz şok olmuştuk 😁
Aselincimom Avesila çıkması zaman alacak bunu biliyorum ağzı hep salya günde 4 defa üst değişiyorum aşırı huzursuz ne zaman çıkar ki acaba 😌🥲
Avesila Aselincimom Salyanın dişle pek alakasıda olmayabiliyor. Benim oğlumda aşırı salyalı bir bebekti. Kendi üstü yetmiyordu bizimde batıyordu 😂
Aselincimom Avesila bende pek bağdaştıramadım bu ayda ama hemşire öyle diyince acaba mı dedim 4 gün sonra aylık kontrolü var bide doktora sorayım ama bence de değil belki kaşıntısı olabilir
Sarahh Aselincimom benim oğlan zaten mız mız bi bebekti, bu yüzden hiç beklemiyordum diş çıkarmasını. hem erkek bebeklerinin gelişimi biraz yavaş diyorlardı o yüzden huzursuzluğunun, fazla salyasının akmasını dişiyle bağdaştırmıyodum. Meğesem diştenmiş😁
Aselincimom Sinem1205 ben 4. Ayda çıkartmışım belki bana çekmiştir diyicem ama ne alaka🤣🤣🤣 bakalım doktor ne diyecek
Maka_Paka Aselincimom 3 ayda onu yapıyorlar, benimkide başlamıştı. Yerleri belli oluyor belki de bilemiyorum ama 6 ayligiz dış falan yok salya devam ama
Aselincimom Maka_Paka sürekli eli ağzında çıngırağı hışırtılı kitabı falan ağzına sokuyor bakalım nolacak
Sarahh Aselincimom salyası akıyorsa, ellerini kulağına götürüyosa , kaka şeklinde farklılık varsa ,mesela fazla cıvık ıshale benzer ve yahut yeşil kaka , bide ısırma isteği varsa . benim oğlumda hep diş döneminde böyle oluyor
Sinem1205 Aselincimom olabilir ya ama diş çıkarmaya başlayınca zaten o seruven asla bitmiyor dişler bitene kadar her ay diş cikardik biz en arka azı dişlerimiz kaldı sadece 16 aylık😊
jerryy43 Aselincimom diş genetikmiş öyle duymuştum nerden duyduğumu hatırlamıyorum benim ilk oğlum da 3.5 aylık çıkardılar dişlerini 😅
Aslaniopbenimicin Sarahh ağzının suyu çok akıyor kaka rengi yeşile döndü ve çok huysuz 3 ay 5 günlük … insallah diştendir zaten reflü doğdu doğalı kolik yoruldum artık çok