livanurvealpinannesi61 sinoli ben Zühre ana karadut özü kullanıyorum Bayadır fenomen önerisi ile almadım yıllardır bildiğim marka zaten. Fenomenler yokken de zaten vardı. Karadut özü iştah açmaz bağışıklık VS için faydası var
sinoli livanurvealpinannesi61 İştah açtığını duyduğum için kullanmak istedim birde meyve suyu niyetine🙏🏼
Pnay sinoli Köyceğiz kullanıyorum hem biz hem çocuğum iciyor. 7 aylıkken başladık hala kullanıyorum, tadı güzel buram buram karadut kokuyor. İştah için değilde bağışıklık için kullaniyoruz, ama iştah açtığını söyleyenler de var
sinoli Pnay Yani bende duyduğum için kullanmak istedim aslında birde sabah kahvaltı da bişey içmiyor mandalina, portakal sıktım içmedi. Ihlamur arada veriyorum onların da fazlası zarar belki meyve suyu niyetine de içer diye düşündüm
Pnay sinoli meyve suyu olarak çocuklar seviyor. Ama ilk jez kullanacaksaniz ölçüsüne dikkat edin, çünkü karadut alerji yapabilir. Bizde yapmıştı ilk zamanlar, birde hergün icirmeyin
sinoli Pnay Evet kızım alerjik hemen belli ediyor kendini, teşekkür ederm bilgilendirme için bir çay kaşığı yeterli olur ilk zaman herhalde
maygirl Serapkabael merhabalar zuhre ana karadütözü bnmde aklımda ama kaç ay itibari ile uygun?benmki 9.5 olmak üzere uygunmu ayına acaba?
Serapkabael maygirl ben 8 ayında verdim sulandırıp m.suyu olarak sizde gönül rahatlığıyla verebilirsiniz 🌺
Serapkabael maygirl ben yemek kaşığı karadut çok sulu olmayacak şekilde su ekliyordum sizde tadına bakarsınız çok sulu olmuycak şekilde verirsiniz
Masallkiiz BirSevda-iki-Emanet_Sahibi merhaba mesela ne kadarı sulandırıyorsunuz ne kadar su ekleniyor acaba yazar mısınız
Serapkabael Masallkiiz 1 yemek kaşığı döküp suyuda ona göre ayarlıyorum çok su bırakmıyorum çünkü zaten karadutu az sulu olmasın diye az su bırakıyorum tadı olsun diye
Marinedeniz melegim71 hindistan cevizi yagini nerede kullaniyorsunjz peki ben de aldim da daha kullanmadim
melegim71 Marinedeniz direk yediriyorum canjm bi cay kasigi gibi pisirmeden yemek laizmmis kahvesine koyanda var yada tahinle balli karistiran felan