sinoli Kızlar bu ara kızım aşırı iştahsız, gerçekten iştah açıp etkisini gören var mı? Birde hangi marka kullanıyorsunuz ilk defa alacağım da.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi sinoli zadelife aldım . Çok iyi hem.meyve suyu gibi de icebiliyorlar hem kaşıkla . Düzenli kullanım görürsünüz faydasını inşaallah. Hemde elma suyu konsantresiyle tatlandiriliyor şeker kullanılmıyor🌼
Eylullmomss sinoli vitma al arkana yaslan içerik konusunda o kadar diyorum bak tertemiz en temiz içlerinde vitma fiyat biraz yüksek ama diğerleriyle onun tadını karşılaştırınca anlıyorsun hangisi gerçek öz kızımın iştahını çok açmıştı
sinoli BirSevda-iki-Emanet_Sahibi İnşallah bakayım ona da🙏🏼 diş dönemindeyiz aşırı iştahsız. Yeni huyları çıkıyor ağzında bekletme diliyle ittirme.
Masallkiiz BirSevda-iki-Emanet_Sahibi merhaba mesela ne kadarı sulandırıyorsunuz ne kadar su ekleniyor acaba yazar mısınız
Deletedmom_106 sinoli evet kızıma yoğurda ekleyip verirdim . Çok iştahını aştı ama sonra bi dönem yediremedim. . Meyve suyu yapıyorum şmdi de
maygirl Serapkabael merhabalar zuhre ana karadütözü bnmde aklımda ama kaç ay itibari ile uygun?benmki 9.5 olmak üzere uygunmu ayına acaba?
hamsiperisi Serapkabael zühre Ana kesinlikle glukoz şurubu ve şekerden ibaret ben köyceğiz markasının aldım güvenerek veriyorum içeriği ortada sadece karadut özü var keşke köylerden alabilsek ama imkan yok en doğalını bulmaya ama zühre ana markasına güvenmeyin
livanurvealpinannesi61 sinoli ben Zühre ana karadut özü kullanıyorum Bayadır fenomen önerisi ile almadım yıllardır bildiğim marka zaten. Fenomenler yokken de zaten vardı. Karadut özü iştah açmaz bağışıklık VS için faydası var
Fatma22 sinoli bebegimin markeri sayfasindn almistm . Arinli hayat cok guzeldi istah da acti kabizligida gecti. Icerigi cok temiz
melegim71 sinoli wefood kullaniyorum onun hindistan cevizini yagi aliyorium ikisi bir bence istah aciyor
Marinedeniz melegim71 hindistan cevizi yagini nerede kullaniyorsunjz peki ben de aldim da daha kullanmadim
Yeniannee23 @sinoli bu karadut özü ne icin kullanılır ya bende aldım ama nelerde kullanacağımı bilemiyorum 😁