mevraca Merhaba anneler biberondan dolayı meme resdi yaşadıgımız için silikon uç ile emziriyorum 3aylık olacagız ne yaptıysam asla memeyi tutmuyor🥺, silikon ucta sütü azaltır diyor herkes bilgisi olan varmı ?
niloyaaa mevraca öyle birşey yok silikon uç sütü falan azaltmaz bebeğiniz emdikçe sütünüz artar. Bebeğiniz daha küçük zamanla emme refleksi arttıkça geceleri mesela ağır uykudayken memenizi verebilirsiniz yavaş yavaş ucu bırakacaktır. Biz 5 aylıkken tamamen bıraktık
_mom20 mevraca azalttığını düşünmüyorum bende kullanıyorum 4 ay 19 günlük şükür bı sıkıntı yok sadece anne sütü veriyorum biraktiramadim ben emsin de artık nasıl emerse emsin modundayim azaltma konusunda azaltmiyor
Didem0101 mevraca 1 yaşında kızımı silikon sayesinde aylarca emsirmiş bir anne olarak cevap veriyorum kesinlikle hayır güzel beslendim bol su içtim vitamin kullandım işe başlayacağım için sağdım süt biriktirdim hiç azalma olmadı işe başladıktan sonra yorgunluğun ve ek gıda dönemi dolayısıyla azaldı ama silikon uç asla sütümü azaltmadı
alparslanozyildiz mevraca azaltmıyor canım doğumdan beri kullanıyorum ara ara kendi göğsümü de teklif ediyorum elbet kabul eder umuduyla bebek emdikçe süt artar bu süreçte sen stres yapma bol sıvı al 😊
mevraca niloyaaa ayy negyzel ya inşallah brnimkise bırakır herkesten silikon uc sütü azaltır tam bolalöadıgı için dedikcd morelim bozuluyor 😞
Kaderkurt7292 Bizde bebeğime kullanıyordukk ilk uçla ver az emdikten sonra hızlı bir şekilde çıkarıp memeyi tutur 2-3 gün zorlar ama bırakıyor
guvennn mevraca asla azaltmıyor 6 aylık bebeğim hala silikon uçla emiyor 2 aylıkdı meme reddi yaptı bende gögüs ucu aldım 6 aya kadar emdi hala da sütüm var çok şükür emdikçe süt iner o üç etkilemez benek emdikçe sütün olur korkma bol bol emzir kızım 6 aylık büyüdükçe kendi mememi tutuyor bazen gögüs ucu olmadan sa almaya başladı bile pes etme kulak asma sütünü azaltmasına engel değil bebek ne kadar emerse süt o kadar olur alakası yok yani
mevraca guvennn her kafadan bir ses cıktıgı icin bende artık sagıp biberonla vermeyi düşünüyordum sütüm azalmasın diye iyki buraya post açmışım deneyimli anneleri duyunca mutlu oldum , peki gögsünüzü tam boşaltıyormuydu silikon ucla icerken sagım falan yapıyor muydunuz
guvennn mevraca ben hiççç sağım yapmadım kızım 6 buçuk aylık ve hala çok güzel gögüsümü boşaltıyor birini emiyor baya boşaltıyor sonra diğerini alıyor bazen de uçsuz veriyorum alıyor o şekilde de emiyor ama uçla daha güzel rahat ediyor hemde gögüs ucum hiç yara olmadı uç sayesinde o yüzden gönül rahatlıgıyla kullan ne yazıkkı çevredekiler hep konuşur unutma o senın çocuğun ve nasıl istersen o şekilde büyüyecek biz anneler olarak çok fazla zorbalıga maruz kalıyoruz büyükler tarafından ama ben hep kendi bildiğimi yaptım bana da söylediler hiç faydalı değil diye ama kullandım devam da ediyorum eğer uc olmasaydı sütüm kesilirdi ve emmezdi kızım iyi ki gögüs ucu kullanıyorum o yüzden 🙊🥰
mevraca guvennn evet ya cok doğru söylüyorsunuz en iyisini evladı için anne bilir bende azalır korkusu yaşamıştım hatta emzirme danışmanları bile azalır diyorlar ama en önemlisi tecrübe edinmiş yaşamış anneler demeki azaltmazmış içim rahatladı😊