yanaklibebek Kızlar 3 ayı geçti neredeyse 4 ay olacak doğum yapalı şuan kızarıklık var ve 3 gündür de ağrıyor normal mi sizce? Başına gelen var mı?
lceLady yanaklibebek ayak bel kasık bölgesini sıcak tutun bir süre Akıntı olmadıgı sürece dikişten korkmanıza gerek yok
mochi01 yanaklibebek benimde 5 gün sonra 4 ay olacak kızarıklık var dikiş izinde tam, ben normal sanıyordum yani bana öyle dediler yavaş yavaş kayboluyormuş. Ama iyileştikten sonra ağrı yada hissizlik yaşamadım hiç
Edaaaden Peki arkadaşlar doğum yapalı iki hafta oldu dikiş yerim değil ama onun üstü karnım acıyo normal mi böyle ağrılar
Zkyasf Edaaaden cok normal ic dikisler daha uzun sürüyo agrisi daha ödemlerinizde vardir yani ben 50 gün oldu dogum yapali daha yeni yeni rahatladm agrilardan
funda0923 Edaaaden benimde aynı doğum yaptığım günden beri gitmediğim doktor kalmadı mr ultrason tomografi hepsi çekildi ama birşey çıkmadı canımdan can gidiyor açısından.
Edaaaden SerraD-1823 evet uyuşukluk zaten var bide ağrılar da var yani dikiş yeri dışında karnım acıyo hep bu sezeryanla doğum gerçekten zormuş ablam derdi inanmazdim 🥲
sezen_doruk 1 yıl önce sezeryan doğum yaptım… 5 ayda toparlanamadım… Yani dikişlerimde uyuşukluk vardı ve çok afedersiniz midem hep bozuktu… Gebeyken kabızlık sorununu ne kadar yaşadıysam doğumdan snra iki katı midem bozuk kaldı😬
Edaaaden mochi01 ağrılarınız tam olarak ne zaman geçti benim dikiş yerinde değil ama alt ve üst kısmında var karnımın hep böyle mi olcak 🥲🤦
mochi01 yanaklibebek kızarıklık normal diye biliyorum yavaş yavaş kayboluyormuş 2 senenin sonunda hiç görünmüyormuş inşallah kaybolur dedikleri gibi😅
sezen_doruk yanaklibebek şuan iyiyim sıkıntı yok şükür… Ama yukarı dgru uzandığımda ara ara ağrım oluyor 😬
Good_mother 22 ay okdu kızarıklık da var hafif kabarıklık damm uzun süre uyuşukluk geçmedi karnımın bir kısmında hala var. Karnım eskiye dönmedi oğlum oturunca acıyor