iyiki Doğduğundan beri geçmeyen hırltı var balgam var gibi doktorlara götürüyorum ciğerini dinleyip yoktur biseyi diyorlar yada buhar vs veriyorlar geçmiyor sizce nedeni nedir burnunu sürekli temizliyorum
Azra41 iyiki alerji kızım 1 ay çekti en son göğüs hastaliklarina gittik kesildi ama tabi evde olan kedi , canlı çiçek , toz ,tüy , peluş oyuncak , baddaniye , yün yastık yorgan vs yasak ..
skrnsrhn iyiki muayenesi çok zor tel sokuyorlar sonra bilgisayarlı tomografi naçizane tavsiyem direk bt isteyin
Ygmr_izm Benim bebeğim de öyleydi 54 günlükken rsv virüsü ile bronşit oldu ama doğduğundan beri hırıltı vardı şimdi 3 ay geçti hala hırıltı var
skrnsrhn iyiki bakmayın küçük olduğunda takip edin genel hastalık veya alerjik olarak düşünüyordum doğduğundan beri (1 yıl 3 gün oldu) hırıltı var son 3 aydır ara ara horlama kbb görüsün muhakkak eğer burnu özellikle dolu ise çok çok hırıltı var sanki zatürre gibi sebebi semptum devisyonu araştırmak isterseniz burun orta kemik darlığı yazın bu bende bulana kadar acaba alerjik mi diyordum ama değilimiş ve 5 yaş öncesi çözümü yok
Azra41 iyiki benim kızım 16 aylik 3 doktora götürdüm alerji dedi göğüs hastaliklari doktoruna gidiceksin dedi gittim oda alerjik dedi besin alerjisi demedi şuan geçti . Ama öksürüğü ara ara var. İlk gune göre cok çok iyi ama şuan
Mavianne2023 skrnsrhn bt de ne kadar radyasyon var. Nie yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Doktor musunuz
skrnsrhn Mavianne2023 nasıl anlayacak o muayenenin ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz acaba hemşireyim bu arada 😊
Ogretmenannex iyiki streamer umarım doğru yazdım okyanus suyu ile geçti bizimki . Hem burnunu. Açmak eziyet oluyordu bir deneyin isterseniz
Azra41 RabiyaG hihi hala da kullanıyoruz bitene kadar devam kasımın sonlarında kontrolümüz var tekrar.