sibelkilic Kızlar spiralim var normalde hastalanmam gerek 2 günümde olmam lazımdı bir tıkırdı yok sizce hamıle kalmıs olabılırmıyım ya
Minikkuzum1999 sibelkilic benim 15 gün gecikti spiral olmasına rağmen idrar testi yaptım evde birşey çıkmadı doktora gittim kan aldılar baktı 0 çıktı birşey yok çok şükür dün hasta oldum sizde istemiyorsanız darısı başına inşallah adet olursun
Gaddar Benim 1 buçuk ay geciktiğim oldu doğumdan sonra düzensizlik oluyor ama spiral+ geri çekilmeye korunuyoruz
sibelkilic Gaddar sprialle hamıle kalınır olabılır ıhtımalı varmıs ama bılmıyorım bi kaç gun daha beklıcem
Alpyigit3434 Gaddar merhaba bizde öyle yapmaya çalışıyoruz kaç ayda bi gittiniz kontrole aralara gittim en son ocakta ağrım oldu adet olduğum ilk gün sonra geçti şubatta da lekelenmem olmuş ilişki sonrası ilk kez tereddütlüyüm
sibelkilic Pamukprenses_12 evet silik çıktı bekleyıp bı kaç gun sonra bıdaha yapıcam herkes hamılesın dıyıp psikolojimi bozdular an itibariyle
Alpyigit3434 Pamukprenses_12 ben çok takıntılı biriyim ya tüpte bağlansa adet geciktiği stres yaşarım daha günüm geçmedi strse girdim normalde erkenden oluyordum
Alpyigit3434 sibelkilic canım direk kadın doğuma gidebilirsin için daha rahat eder hiç geciktiği oluyomuydu