Birmelekannesi_ Kızlar ramazan öncesi bir markete gideceğim iki bebişle Ramazanda çok zor hadi herkes bir menü yazsın 💃🏼💃🏼💃🏼
Deletedmom_98 Birmelekannesi_ 1.gün Mercimek çorbası Etli güveç Pirinç pilavı Kaşık salatası Güllaç 2.gün Kayseri yağlaması (Eşim yanına bir şey istemez)
Lahmacunayran Birmelekannesi_ 1. gün menüm Karnıyarık Pirinç pilavı Mercimek çorbası Tatlı olarak irmik tatlısı
ay5k Birmelekannesi_ 1. Gün İmam bayıldı Salata Cacık (yada çorba ) Gün Etli tava Ramazan pidesi (kendim yapacağım ) Yayla çorbası Gün Taze fasulye Mercimek çorbası Salata ( ilk bir hafta pilav türü ve ağır yemekler yapmamaya çalışıyorum şişkinlik yapmasın diye )
Birmelekannesi_ Deletedmom_98 hemen kaptım ilk günün menüsünü 😅 Kayseri yağlaması için hamur açmayı öğrenmem lazım ama bayılıyorum çok güzel bişey ya
Atlasligunler Deletedmom_98 ya açken nasıl haliniz olup da kalkıp çeşit çeşit yemek yapabiliyorsun. Gerçekten kadınlar mükemmel bir varlık. Ben o dilimin dışında kalıyorum kolum kalkmıyor. Size afiyet olsun 🍀😅
Deletedmom_98 Deletedmom_98 3.gün Mantar çorbası Lazanya Salata Hazır tatlı söylerim. Bu ara soğuk kadayıfa sardık.
Deletedmom_98 Birmelekannesi_ Kız öğrenilecek bir şey yok vallahi. Ben hiç hamurla filan uğraşmam ama onu yapabiliyorum. Zaten büyük servis tabağı kadar açsan yetiyor. Bir beceri gerektirmiyor inan. Sadece kıyma harcını lezzetli yapmak bol koymak önemli o kadar😄
Merveio14 Birmelekannesi_ bende kızımdan yapamadığım için hazır lavaştan yapıyorum çokta güzel oluyor şoktada var diğer marketlerde de kalın ve sert değil çok güzel Aly marka lavaş
Deletedmom_98 Atlasligunler Teşekkür ederim ama beni açlık susuzluk sarsmıyor bacımsu. Beni kahvesizlik bitiriyor. 😁
Fusunf Atlasligunler benşm normalken bile halim yok yemek yapmaya valla şaşıryorum nasıl yapıyorlar bu kadar çeşit 😀 hiç sevmiyorum hizmetcim olsaydı keşke 😀