Nessss Merhaba arkadaşlar bebeğim 5 aylık mamaya başladık hipp markaya hiç kusmayan bebeğim kusmaya başladı ve kabızlık yaptı size iyi gelen tavsiye edebileceğiniz daha az temiz içerikli mama önerebilirmisiniz rica etsem 🙏🏻
Defnedilan34 Nessss aptamil kullanıyorum biraz ilk başlar kabızlık oluyor ama zamanla alışıp düzene giriyor memnunum ben aptamilden
Tugba0133 Nessss evolvia öneririm. Hipp bizde de aynı sorunu yaptı aptamil de kabızlık yapmıştı başka denemedim
Nessss Rumeysa_01 bebeğim yavaş kilo aldığı için başladık ama mamadan sonra pek bişey değişmedi sizin bebeğinizin kilo olarak gelişimi iyimi hipp kilo aldırdımı yani
Rumeysa_01 Nessss fos kilo aldırmıyor prematüre doğmasına rağmen şuan kilosu iyi organik olması da içimi rahat ettiriyor kabız olmuyor kakasını rahat yapıyor gazı da az oluyor aptamil ve bebelac gold kabız yaptı ve çok gazı oluyordu
Ayseeyk Doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyoruz çok memnunuz. Her mamanın etkisi her bebeğe farklı ne yazikki
Ademefee Anneler bisey sorcam aptamil sonradan kabızlık yaparmı sma'dan aptamile geçtim ilk zamanlar kabızlık yoktu ama sonradan kabızlık yaparmı acaba başka bi sorun mu var
Aslanannesi__ Ademefee sonradan kabızlık yapacağını düşünmüyorum zaten aptamil n bağışıklık gücü yüksek
Sakura-chan Nessss gerçekten bebeğin ay olarak kilosu sınırın da altındaysa başla bence . Çunku toplumda mama kilo aldırır mantığı var ki bence mama kilo falan aldırmıyor. Normal fit ayında götürüyor sadece .