medinekaplan annemioldumbensimdi_ cnm benim de oğlum öyleydi geçer dediler doktorlar burnunu sürekli açın dedi yaptım da geçmedi en son özel hastane götürdüm doktoru ciğerleri çok kötü dedi bronşit olmuş dedi
annemioldumbensimdi_ medinekaplan başka belirtiler var mıydı peki kızım da sadece burun akıntısı var başka bir şey yok şuan
caniminikizleri annemioldumbensimdi_ denemedim ama hastanede yattığı mızda hemşire önermişti çok faydası var mutlaka dene dedi ama hiçte alıp deneme sansim olmadı bence zarar olmaz diye düşünüyorum çünkü hemşire doğal yöntem olarak etkili olacağını söylemişti bana
annemioldumbensimdi_ caniminikizleri bilmiyorum ya çok kararsızım ama böyle de olmuyor sürekli temizlemek zorunda kalıyorum burnunun kenarları yara oldu silmekten de
caniminikizleri annemioldumbensimdi_ valla benim ikizlerim devamlı bronşit oluyorlardı kaç defa hastanede yattım şükür elhamdülillah bu sene öyle bir durum olmadı burnunu temizlemezseniz ciğerine inebilir oda bronşite çevirir kimse istemez o şekilde durumda olmasını fakat mecburen yapılıyor önceden çok yapardım şuanda gerek kalmıyor kendileri peceteye cikarabiliyor birde soğanın üstüne karanfil koyup baş ucuna koyabilirsin onunda çok faydası oluyor ben sürekli yapıyordum
defnedeniz2124 Bende kızım öksürürken kullanmıştım ağır bir rahatsızlığı yoktu biraz öksürüyordu bir tavada akgünlük sakızını yaparken üstüne pamuk koydum pamuk sakızdan dolayı siyahlaştı sonra o pamuğu kızımın göğsüne koydum rahatlatıyor
annemioldumbensimdi_ defnedeniz2124 benim gördüğüm de sadece dumanı solutuyorlardı emin olamadım ya bi zararı olur diye Aktardan aldım biraz ama denemeye cesaret edemedim henüz
annemioldumbensimdi_ caniminikizleri geceleri soğana karanfil batırıp yattığı yere koyuyorum zaten ama o da bi nebze işe yarıyor gündüz çok fazla akıyor burnu devamlı temizliyorum ciğere inmesin diye ama o da bıktı bende temizlemekten
ahahahaaa annemioldumbensimdi_ Ben memnun kaldım bir sürü buhar veriyorlar içeriğinde ciddi hasarlara yol açacak şeyler var bunun ne gibi zararı olacak ki faydası var hatta şifa doğada mevcut aslında doğru uygulanırsa kızım küçük buharını çok soluyamaz yanar eder korkusu ile buharını kirli yüne tutup onu da ya göğsüne ya da sırtına koyuyorum zibinin üstüne gelecek şekilde ben günü bir beze doldurdum hem direk temas etmesin hem de kadındırmasin diye ☺️
annemioldumbensimdi_ ahahahaaa burun akıntısı için nasıl yapmam gerekiyor onu ocaktayken çıkan Buhara mı tutmalıyım kızımı bi de kaç dk tutmam lazım
ahahahaaa annemioldumbensimdi_ Dediğiniz gibi tavada mutlaka yağlı kağıt koyun çünkü yapışıyor yakın elini ayağını çarpmayack şekilde ağzı burnu dumanı alacak şekilde yakın isterseniz Öksürüğe birebir faydası oluyor ben üstüne kapak gibi kapatıp yünü iyice buharı cektiriyorum icine öyle koyuyorum göğsüne tabiki soluyabilse çok daha güzel olur hiç korkmayın tabi sadece bu yeterli olmaz eğer ek gıda da iseniz 1 yaşı doldu ise zencefilli ve zerdeçallı bal da yediriyorum ben udihindi yağı ile sırtını ovabilirsiniz hatta
Tomris61 annemioldumbensimdi_ öyle şeyleri denemek istemiyorum derken içeriğini bilmediğimiz ilaçları içirmek daha mı mantıklı geliyor gerçekten? Ben kullandım ama tabiki tek başına işe yaramaz. Udi hindi yağı sırtına ve göğsüne sürün. Onu yakmayacak sıcaklıkta pamuklu bezi sırtına ve göğsüne kapatın. Burnunu serumla temizleyip bolca da akgünlük yakın evde. Emziriyorsanız bir de bolca sarımsak yiyip emzirin güzel anne. Şifa olacaktır inşallah. Bu piyasanın ne idüğü belirsiz ilaçlardan daha sağlam bir tedavi olacağına inanıyorum. Çünkü ilaçlar bi yandan yaparken bir yandan yıkıyor bence. Ama siz onun annesisiniz tabiki daha iyi bilirsiniz. Allah şifa versin🌸
annemioldumbensimdi_ Tomris61 ilaç verme taraftarı değilim zaten ama ilk çocuğum ve biraz endişeliyim anlayacağınız
annemioldumbensimdi_ medinekaplan bizde sadece burun akıntısı var bazen de burnu tıkanıyo şükür başka bir şey yok
annemioldumbensimdi_ ahahahaaa daha 10 aylık ek gıda alıyor sarımsak ekliyorum çoğu yemeğine ama bu burun akıntısı illeti geçmedi bir türlü
idareedemem annemioldumbensimdi_ ben evde yağını bulunduruyorum öksürük gibi durumlarda biraz zeytinyagi ile seyreltip sırt ve göğüs bölgesine sürüyorum en fazla 2 gün sürüyor hemen geçiriyor bence çok faydalı
idareedemem idareedemem canım bir de okaliptüs yağı veya nane yağı bulundur yastığına birkaç damla damlat rahat nefes alır burnu açar ama direkt cildine sürme yakar yastığına damlat etkisini gösterir hemen ben çok sveiyorum valla çantamda bile taşıyorum 😅
annemioldumbensimdi_ idareedemem sadece burun akıntısı var canım öksürük falan olmadı hiç bugün yaktım Akgünlük sakızını dumanını soluttum ama öyle iyi bir etkisi olmadı
ahahahaaa annemioldumbensimdi_ Anladım canım o zaman ıhlamur içine atın zencefili çok az bir icirin bizde de var şuan salgın hiç bitmiyor