Deletedmom_117 Deletedmom_103 Sadece spiral değil . Hap ve erkeklerin kulmandigi şey neyse ondan adını bilemedim 😂🥲
agzimizintadikacmasin Deletedmom_117 hapı düzenli kullanmazsan korumaz spral de kaymış olabilir prezervatif e zaten güvenmiyorum
Deletedmom_117 Alpyigit3434 En son adetimde takdirdim doktor demişti zaten Vücudun kabul etmeyebilir diye
Alpyigit3434 Gaddar aynı durum bende de var sürekli kaydımı diye korkuyorum adetime 4 gün kala başlıyor stresim bian önce olsam diye bekliyorum ki sadece spiralde değil geri çekilme kullanıyoruz bide
Deletedmom_117 Yesmaryesmar bu kader erken değildi ez az yaşından soneaydi ama nasipmis kanamam da başladı🥲
Gaddar Alpyigit3434 aynen bizde öyleyiz her ay bı stres adetim de düzene girmedi doğumdan sonra gecikme oluyo benim senaryolar başlıyor kafada 😂😂
Alpyigit3434 Gaddar geçen ay oğlum yanmıştı not olarak bi tarih almısm ama emin değilim o gün hastalandıgıma 2 gün kaldı çok streslıyım spiral kontrolüne 2,5 ay gideli bide ama
motherthea Deletedmom_117 ben 2 bebeğimde de bununla öğrendim daha adetime çok varken hemde hamilesiiin canısı hayırlı olsun :))
_xAzrax_ Deletedmom_117 önceden post açmışsın ama bebeğim 6 aylık olunca bir daha istiyorum diye ondan sordum canım
Deletedmom_117 _xAzrax_ Yok kız en az yaşını doldursub geçsin öyle istiyodum o bı anlik gazdi Ama yapmadım spiral bile takdirdim düşmüş vücudum kabul etmemiş 🥲😂
Deletedmom_117 usenmedimyaptimbirvelet Zorlayacak halim yok 😂🥲 Spiralim vardı En son adette taktırdım Düşmüş vücudum kabul etmemis