Ariyaarya BLW bebeğin kendi kendine beslenmesi yani bunu etraf batacak vs diye çoğu kişi uygulamıyor ama ben 6 aylık olduğundan beri kullanıyorum yoğurdu bile kendi yedi yani yedi diyorsam yarısı yere yarısı ağzına burnuna ☺️ sonra hoooppp banyoya ☺️ mesela ben kendimden örnek vereyim sen sana uyanı al kullan,☺️
Havuç, kabak, patates buharda pişirip eline verdim önce oynadı sonra tadına baktı. Önce bir parça sonra iki parça derken kendi kendine ayarladı ne kadar yemek istediğini. Yoğurdu önüne koydum içine bazen meyve koydum mesela. Elmayı, muzu, kiviyi, armutu yani herşeyi eline verdim hiç kendim tutmadım sayılır. Kahvaltıda krep yaptım yine kendi yemesini bekledim bazen bir parça bazen 1 yumurta sarısını yemiş oldu. Yayla çorbasını kendin de pirinçli değil yarma buğdaylı severim ona da öyle yaptım tadına baktıktan sonra yine kendi yemesini öğrendi çorbalar için 8-9 ayı buldu sanırım kendi yemesi. Katı-yarı katı bütün gıdaları kendi ne kadar isterse o kadar yedi. Diş döneminde asla zorlamamamı tavsiye etmişti doktorum ben bütün zamanlarda hiç zorlamadım.