tazelianne Kızlar merhaba bebeğime baby turco kullanıyorum aslımda memnunum ama bantları yapışmıyor o yüzden bıkmış durumdayım. Molfix almak istiyorum ama bedenine tam emin olamadım baby turco da şuan 2 numara kullanıyorum molfixte 2 numara büyük gelir mi diye düşünüyorum kullanan varsa kalıbı büyük mü biraz
2929_61 tazelianne molfix çok güzel ama yenilendiği için ben kullanmıyom hangi numara kullanıyor iseniz onu kullanın aynı bez
KuzeyinAnnesi03 tazelianne Molfixin yapısı büyük ben baby turco kullanıyorum çok memnunum yapışma sorunu yaşamıyoruz. Molfix de denedik hoşumuza gitmedi baby me ve goon da güzel esnek yapıştırma yerleri canım.
Aryaderin tazelianne molfix kullanıyorum doğduğu andan beri hiç sıkıntı yaşamadım tabi ki bazen çok yaptığı zaman taştığı oluyor ama bu ara sıra her bezde olduğu gibi kilosuna göre ilerle ona göre al yazıyor zaten ben 2 den 3 e geçtim 6500 kg gayet güzel oluyor
dkf Eski molfix kullanırken cok mutluydum yeni molfix berbat derece cişi bile geciriyo hic memnun kalmadım önlem kullanıyorum şuan sıkıntı yok
mimnice Aryaderin canım yeni nesil mi kullanıyorsun? O bez sızıntı yapmıştı bizde eski molfix çok iyiydi
MnkKrtl tazelianne ben baby turco kullanıyodum şuan molfixse geçtim 4 nmara kullanıyoruz molfixsinki daha geniş baby turcoya göre ve daha rahat ediyo bebeğim bacaklarınıda sıkmıyo mamnunm
MnkKrtl tazelianne yok bi sorun yaşamamıştım ilk sleepy kullanmıştım zaten 2-3 numara sonra 3-4 babay turcoya geçtim sonra molfix 4 ten devam ediyorum şuan belki 2 numaralarda sorun vardır
ahsennveraa Bende kızıma 4. Ayına kadar baby turco kullandım bantları tutmuyordu evet ama sürekli kıyafetine çıkıyordu iki saat geçse bile gece değişmek zorunda kalıyordum daha sonra molfix pure/softa geçtim iki aydır kullanıyorum çok memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım gece 12 saate yakın kalıyor çıkmıyor üstüne yapısı olarak da baby turcodan daha kaliteli
han37_ ahsennveraa Bende sizin gibi baby turco aldım ilk zamanlarinda zıbınlarina kadar tasiriyor ve ishal olduğunda beline kadar çıkıyordu Molfix kalıbı daha geniş ve esnek 10 saat belki daha fazla kalıyor geceden sabaha tasirma yapmıyor rahatız ☺️
01012024 tazelianne molfix ultra aldım indirimden güzel yumuşak rahat 3 numara aldım ben 4 ila 9 kilo arası kullanabilir oğlumda sızma falan olmadı
Redpanda Goon, molfix bunlar geniş ve büyük kalıp. Sleepy ve baby turco ise dar ve küçük kalıp. Şöyle ki 6200gr kızımda 4 numara baby turco kullandım, sonrasında ise 1 aydır goon 3 numara kullanıyorum. Yani baby turcoya göre bir numara küçük alın molfixi
tazelianne Papatya-eylul88 baby turco bacaklarda çok iz yapıyor birde rahatsız ediyor gibi geliyor bana inşallah memnun kalırsınız