Edo_yekta12 Mesela benim şimdi güzel bir işim olsaydi süslenip püslenip işe gitseydim kendi paramı kendim kazansaydim mutlu olurdum. (Durumumuz şükür iyi ama ev hanimliligini sevmiyorum sürekli yemek çamaşır temizlik çocuk bakımı insanı bayiyor)
dygusalmom97 Edo_yekta12 Mutluyum çok şükür. 3 çocuğum var sağlıklı olsun herkes .çocuklarım iyi olsun .hep onları ne mutlu eder diye düşündüğüm için kendimi unutmuşum sanırım.
Badeninannesi1 Edo_yekta12 beni şuan en çok yalnız kalmak biraz mutlu eder sanırım Güzel bi masaj uzuun bi dinlenme kafs toplama çok ihtiyacım var Tabi ki cocugum mutlu olsun sağlıklı olsun ama insan eski günlerini dr özlüyor arıyor
Edo_yekta12 dygusalmom97 Allah bağışlasın 🧡 araları ne kadar zor olmuyor mu ? Ben 2. Ye bile cesaret edemiyorum
Edo_yekta12 Badeninannesi1 eminim ki çoğu anne eski günlerini özlüyor. Çocuğum bir yaşına girecek ve yeni yeni cikiyorum lohusa depresyonundan. Sağlıklı olsun iyi olsun tabiki de çok seviyorum ama eski bekar günler elbet aranıyor
dygusalmom97 Edo_yekta12 1. Sekiz yaşında 2.ci dört 3.cü iki İlk ikisi planlıydı araları dört yaş ideal 3.cü sürpriz 🤗 zor tabiki ama çokta güzel kardeşlikleri vs çok şükür oyun arkadaşına ihtiyaçları yok birbirleriyle oynuyorlar vs o konuda süper.İlk zamanlar daha zordu ama şimdi rahatım çok şükür büyüdüler hepsinin kendi düzeni var .
eylullll3 Edo_yekta12 Ben çalısmak isterdim kendı paramı kazanmak ve durumu iyi olmayanlara ve sokak hayvanlarına kendı kazandıgım para ile yardımcı olmak ısterdım.Tamam bunları yapıyorum şükürler olsun ama emek harcayarak olsun isterdım direk eşimin kazancı ile degıl…
Eailesi4 Edo_yekta12 buna katılıyorum inşAllah eskisi gibi çalışırım ama şu an en çok eskisi gibi eşimle mutlu olmak eşimin bana ilgili olması sevgiyle bakması beni mutlu eder
Edo_yekta12 Eailesi4 sanırım evlilikte belli bir süre sonra ilgi sevgi pek kalmıyor genelleme yapmamak lazım tabiki ama bizimkisi ne yazikki ters yönde oldu
canan6668 Edo_yekta12 inan hiç düşünmedim🙄😒 şuan ayak üstü düşünsem önce sağlıklı mutlu Bi ömür yzvrularimla ardından bu kaç gün aralıksız uyku sanırım ama bitmez ha bu liste yapsam 🙄🤣🤣📃
laviniia Edo_yekta12 ya beni en çok bebeğimin akşam en geç 10 gibi uyuyup sabaha kadar deliksiz uyuması mutlu ederdi bu aralar çünkü gece uyumayı çok özledim
MnkKrtl Edo_yekta12 şuan bi çok şey mutlu edebilirdi beni 😂eşim ve çocumla güzel bi tatil, dünya turu, etikete bakmadan alışveriş yapmak, uzun bi masaj, deliksiz uzuuuun bir uyku 🙃 fit bir vücut 😂😂 vs vs uzar gider heralde düşündükçe