sarfinazar gurbettebirkadin ben senelerdir öyle tutarım. Midem aşırı rahat oluyr. Hiç acikmiyorum.Hurma çok besleyici bir besin. Peygamber Efendimiz de hurmayla oruç tutarmış.
Minel-inannesi gurbettebirkadin senelerce sadece sutle sahur yaptim, yada sadece su icip gectim. Sahurda yedigim zaman asiri rahatsiz hissediyorum kendimi. Rabbim yapilan ibadetleri eksiksiz kusursuz kabul etsin inşallah.
CankizimRavzam gurbettebirkadin denemedim ekstra yerim ama ben de bu sene oruç tutamaktan korkuyorum tansiyon şeker problemim var geçen gün kanepeye yigildim kaldım eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum o yüzden korkum var insallAh sağ salim tutarım oruçlarımi
gurbettebirkadin CankizimRavzam çok geçmiş olsun canım böyle problemin varsa istersen tutma sonuçta hastalıkta Allahtan . Rabbim şifa versin
gurbettebirkadin Tatlican aslında çok sevapmış sahura kalkmak ama çalışanlar falan da haklı uyku bölmek istemiyorlar . Ben hep alışmışım sahurda yemeye aman acıkmıym diye belki de yemesem daha rahat tutarım
1oglan1kiz gurbettebirkadin ben sahur yapınca da çok acıkıyorum yapmayincada acıkıyorum biraz zor geçiyor bana ramazan ama rabbim bı kolaylığını veriyor bu senede işte emziriyorum diye bari hurma yiyip kalkp diyorum hemde sünnet.bide ben sahur yapınca uyuyamıyorum midem şişiyor bı rahatsız oluyorum
gurbettebirkadin 1oglan1kiz ben emzirdiğim zaman çok kötü oluyordum tutuyordum ama zorlanıyordum . Rabbim yardımcımız olsun havalar da soğuk gitse tadından yenmez yani .
sezer2022 gurbettebirkadin 1 gün dene olmazsa bırak 🤷🏻♀️ ben çalışıyorum o yüzden gece sahur hazırlayacak halim olmuyor,, sadece iftarla ramazan tutan biri olarak neden olmasın diyeyim yatmadan yapıcam
CankizimRavzam gurbettebirkadin amin canım amin inşallah 🖤 bı bakacam kuzum yine aynı olursam tutamam çünkü bütün vücudum titriyor malesef 🥺 tansiyon 8 e 5 sen düşün
gurbettebirkadin CankizimRavzam ooo yani çok düşüyor tansiyon o zaman tabi ki de seni zorlarsa tutma canım tekrardan geçmiş olsun 💐
melegim71 gurbettebirkadin ben genelde yemem bi su icerim hatta borcumu tutarkem niyetlenip yatarim gayet iyi oluyor tutabiliyorum esim icin kalkiyorim o yemeden tutmaz
gurbettebirkadin melegim71 benim eşim de asla hatta yemek yer kahvaltılık da yemez . Ben hurma süt ikilisini deneyeceğim ama .
PPrensannesiiii Onu denemedim ama geçen sene çörekotuyla keten tohumunu baharat öğütücüde öğütüp ayrana katıp içerdim orucum çok rahat geçerdi. Çörekotu ve keten tohumu kan şekerini dengeliyor
Maka_Paka gurbettebirkadin İlk evlendigimiz yıl ikimizde çalışıyorduk. Yat kalk kafalar bir tuhaf oldu. Kalkmadik çok rahat tuttuk.