Hotic gurbettebirkadin sadece sahur içinse tutulabilir çünkü biz hiç sahur yapmıyoruz hatta benim midem öyle daha rahat oluyor gün içinde
gurbettebirkadin Hotic susama falan da mı olmuyor havalar normalin üstünde gidiyor ben çok su içiyorum .
gurbettebirkadin Melikelcll peki öyle aman aman bir kötü olma durumun oldu mu sonuçta sahur da da yiyoruz baya acıkmayalım diye 😀
Melikelcll gurbettebirkadin ben emzirdiğim için 2 ya da 3 yumurta haşlıyorum biraz beyaz peynir yanına süt ve bol su içiyorum bir de hurma tabiki 3 4 tane acıkmıyorum. 3 hurma ve sütle acıktığım oluyordu hurma sayısını artırıyorum ve koca bi muz yiyorum
1oglan1kiz gurbettebirkadin ben sahur yapınca da çok acıkıyorum yapmayincada acıkıyorum biraz zor geçiyor bana ramazan ama rabbim bı kolaylığını veriyor bu senede işte emziriyorum diye bari hurma yiyip kalkp diyorum hemde sünnet.bide ben sahur yapınca uyuyamıyorum midem şişiyor bı rahatsız oluyorum
Tatlican gurbettebirkadin Ayy degil 3hurma 30hurma yesem belki acıkmam🤣 Ama gorumcem yilladr sahurda hic birsey yemeden tutuyor
Hotic gurbettebirkadin tabi ki insan susuyor gün içerisinde ama sahurda içtiğiniz bir bardak su zaten uyandıktan bir kaç saat sonra atılıyor yani sahura kadar su ihtiyacını zaten karşılamak lazım. Şöyle diyeyim sahur yaptığım zamanla yapmadığım zaman bir fark olmuyor hatta ilk saatler midem daha rahat oluyor. Sahur yaptığımda uyandığım ilk saatler midem ağrıyor
balkanlardangelensogukhava gurbettebirkadin teşekkür ederim evet ben de dinlemek isterim. Normalde sahur yapmıyorum ama henüz bebeğim 10 aylık ve emzirdiğim için bu sene böyle mi yapsam diye düşünüyorum ben de. Ama süt acaba şişkinlik yapar mı diye de düşünmüyor değilim yoğurt daha mı mantıklı olur
gurbettebirkadin balkanlardangelensogukhava yoğurtla da yapan varmış canım . Öyle görmüştüm . Ama seni emen bebeğin var seni kötü eder mi bilmem .
Ambrossia gurbettebirkadin ben evlenene kadar hep sahursuz tuttum daha doğrusu yatmadan önce bir iki bişeyler atıştırırdım şimdi emzirdiğim için sahur yapıcam bunuda bi denerim ama ilk gün değil 😄
gurbettebirkadin Hotic heh tam o noktayı diyorum bende ilk uyanınca midem çok yanıyor sonra geçiyor ben yediklerime bağlıyorum . Rahat geçsin istiyorum
Hotic gurbettebirkadin bir gün denersiniz olmazsa diğer gün farklı yaparsınız 😊 ben genelde sahur yapmayınca rahatım ama kişiden kişiye değişebilir 😊
gurbettebirkadin Tatlican aslında çok sevapmış sahura kalkmak ama çalışanlar falan da haklı uyku bölmek istemiyorlar . Ben hep alışmışım sahurda yemeye aman acıkmıym diye belki de yemesem daha rahat tutarım
sarfinazar gurbettebirkadin ben senelerdir öyle tutarım. Midem aşırı rahat oluyr. Hiç acikmiyorum.Hurma çok besleyici bir besin. Peygamber Efendimiz de hurmayla oruç tutarmış.
Minel-inannesi gurbettebirkadin senelerce sadece sutle sahur yaptim, yada sadece su icip gectim. Sahurda yedigim zaman asiri rahatsiz hissediyorum kendimi. Rabbim yapilan ibadetleri eksiksiz kusursuz kabul etsin inşallah.