Doga80 Cgdm6 portakal ve mandalina gibi asitli meyveleri şu an vermeyin daha erken, elma, armut ,muz verebilirsiniz, bende cam rendede rendeliyorum zaten blendira gerek kalmıyor
Cgdm6 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU başını tutabiliyor ve uzanık haldeyken kalkıp oturmak istiyor başı devamlı havada uzanmayı sevmiyor kucağımda oturtuyorum devamlı doktorum önce bunlara baktı sonrasında başlayabiliriz dedi her doktorun yönlendirmesi farklı bebeğin gelişimine göre, benim doktorum bu şekilde uygun gördü ondan böyle devam edeceğim
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Cgdm6 4 aylık bir bebek zaten başını tutabilir bu ek gıdaya geçmek için yeterli bir sebep değil her türlü erken sindirim sistemi açısından tabi siz bilirsiniz en nihayetinde karar sizin
Cgdm6 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 4 aylık olup başını tutamayan bebeklerde var gelişimde bireysel farklar vardır ve bu olağan bir şeydir 4aylık olup dönen bebeklerde var ama benim oğlum Şuan dönebilmek için yeterli olgunlukta değil. Uzanırken kafasını sürekli kaldırıyor oturmayı kendi istiyor belirtmek istediğim şey buydu dediğim gibi doktorumun yönlendirmesi böyle ve sonsuz güvendiğim için bu şekilde devam edeceğim
Onemother1 Nisakrkmz desteksiz değil desteklidir o.biz 7.5 aylığız hala desteksiz oturamıyor.önemli olan destekli oturabilmesi.yoksa çok bekleyenilirsiniz desteksiz otursun diye 🙈
Cgdm6 ilaydakaya21 ilk olarak tadımlara başlanıyor havuç patates ıspanak gibi sebzeleri tattırabilirsin ilk ay tadımlar yapılıyor diğer ay yoğurt vs ile karıştırıp verebilirsin