Buket57 Kızımın bebekliğinden beri üzerine örttüğüm ince yumuşak bir battaniyesi var onu çok seviyor,onsuz asla uyumaz. Uyurken onu yüzüne kafasına çekip uyuyor🥰 10 buçuk aylık şu an,sizin minnoşların var mı böyle ayrılamadığı bir şey🫠
Kubraaybars Buket57 parmağı 😂😂😂 parmağını koklayarak uyur uyku arasında uyanacağını hissederse koklamaya devam eder
koyunshaun Buket57 evet 3 yıldır elimde battaniyeyle geziyorum geçen çarşıda geziyorduk arabada biraktım başladı ağlamaya tutturdu annem cici(battaniye’mizin adı olur kendileri) makinaya atıyorum makinanın karşısında oturup ağlıyor çıkana kadar bıraktırmayada kıyamıyorum
Buket57 nescafebagimlisi ne güzel🥰 sizden yavrunuza,alışınca bırakmıyorlar. Benim kızım uyurken sağa sola dönerken kafasına çekiyor ben indiriyorum o çekiyor illa yüzüne sürülecek yani 🫠
Buket57 koyunshaun demekki bende sizin gibi olucam gibi görünüyor😀 peşimizde gezdiricez artık işin garibi bizimki bide mavi renk keşke pembeli bişi olsaydı😀
Buket57 nescafebagimlisi valla bazen tam tutup çekemiyor ben kendim yaklaştırıyorum yeterki uykusu bölünmesin diye😀 bu minnoşlar hep aynı desene.
Buket57 nescafebagimlisi az önce yüzüne çekemediği için ağladı ben hemen koştum çektim ve geri uyudu 😀 hey Allahım ya. Allahtan alışmışlar aslında işe yarıyor. Herkesin bi alışkanlığı var sigara gibi😀
nescafebagimlisi Buket57 İlk başlarda tavsiye etmiyorlardı kokuya bağlama fln diyolardı bana bende kendim alıştırmadım aslında bebekken irkiliyordu eline tutuştururdum güvende hissetsin diye alıştı sonra ama gerçekten büyük rahatlık yani
Buket57 nescafebagimlisi amaan ona bakarsan çocuğunu kucağına fazla alma alışır diyende var millete bakarsak yandık🙄 evet canım hele bide anne kokusu sindiyse onuda ister çocuk. Oyy kuzularım hepsi ayrı melek sağlıkla büyüsünler🥰
nescafebagimlisi Buket57 aman banada demişti onu annemler alma alışır diye sonra kendileri kucaktan indirmedi herkeste bir fikir var zaten ama onlara soran yok ahahah
Buket57 [silindi] oyy ufacık annesi 🧿 senin kokunu istiyor tabiki gayet normal,valla şu an 10 buçuk aylık benimkisi asla peşimden ayrılmıyor tuvalete gitsem arkamda😀 dinlenmeyi hayal ediyoruz sadece canım.
Buket57 nescafebagimlisi çocuk benimse kimene canim dimi yani kucağında taşıyanda benim yorulanda benim sonuçta 😏 herkes her şeye müdahale etmeye bayılıyor vallahi.