Deletedmom_82 Bugün 5.gunumuz kanama oldu bayada var kan doktoru aradım kuru tutun bardak koyun krem sürmeyin dedi sizede sormak istedim böyle bişey başınıza geldimi ne yaptınız
Hllasaf Deletedmom_82 ben 50 günlükken sünnet ettirdim kanama falan hiç olmadı ama bardak falanda koymamıştık o değip kanatmış olabilir mi
Deletedmom_82 Hllasaf evet surtunmeyle kanamis olur dedi bizimde şimdiye kadar biseyimiz olması bardak koymadık ama bugün zorlamış sanırım
yhanne Deletedmom_82 benim bebeğim de yeni sünnet oldu sayılır bize doktor küçük bi kanama alanı var yani çok az bi kanama olabilir ama fazla olursa bilgim olsun demişti ama hamd olsun olmamıştı da bize de ayrıca bardak krem ve batikon söylemişlerdi
Deletedmom_82 Ozooo inşallah ama havalandiradim fazla çok hareketli iyice kötü olucak diye korkuyorum
Kelebekakkor99 Deletedmom_82 böyle kanama asla normal değil bide 5 gün diyosun aşırı diyosun mutlaka Bi doktora götür
Deletedmom_82 Kelebekakkor99 yani damla leke şeklinde değildi dikiş yerleride açılma gorunmuyo kendini zorlamis diye dusunuyorum yastıktan yukarı çıkmış uyurken takip ediyorum şimdilik doktorla iletişim halindeyim eğer bidaha olursa yarın götüreceğim