aysel3460 elifgocer ayy onu dün bende duydum bir yakınımdan nerden alabilirim acaba aktarlarda satılıyor mudur
Busramustim aysel3460 bir doktora gitmiştim genelde kadınlarda görülür bu hastalık demişti çok düşünen sürekli kafasına birşeyleri takan kadınlarda oluyor dedi ama bana biraz saçma gelmişti
fatmaktoprakci aysel3460 neden acil öncelikle krem fitil tedavisi uygulayın doktor kontrolünde acil yerine aile hekimine gitseniz o bile yardımcı olur geçtim ki bu salgın döneminde acile girmemelisiniz bence.
aysel3460 fatmaktoprakci krem vs sürekli olarak kullandım çok bir etki etmedi aslında ama şükür ki şimdi biraz biraz daha iyiyim 🙏🏻
aysel3460 Busramustim buldum çok şükür şimdi daha iyiyim anestol krem protolog krem sarı kantaron yağı kullandım rezene çayı içtim ve hap gibi çörek otu yuttum birazda çok şükür iyi geldi
mrymblt aysel3460 o kremleri banada verdiler ama hiç faydasını görmedim inşallah size iyi gelir kantaron yağını deniycem size iyi gelirse paylaşın 🌸
aysel3460 Busramustim şuan ilk güne göre baya baya indi şişti muhtemelen en fazla 2-3 güne kadar tamamen iyileşmiş olur 🙏🏻 inşallah bir an önce sizinde geçer
aysel3460 mrymblt ben kullandım iki gün boyunca çok şükür baya yumuşattı orayı sıcak suyada oturun mutlaka. İnşallah bir an önce sizinde geçer 🙏🏻🌸🤲🏻