UmitBusraAysima Kafasını öne doğru eğmek gerekiyor yana doğru eğince kulağına kaçıyormuş bilginiz olsun☺️
Gamzee88 Gamzee88 ben ilaçlara cok güvenmediğim için böyle bi yola başvurmuştum 🙈şükür alerji fln olmadı😅cok geçmiş olsun,allah şifalar versin inşh ❤️
UmitBusraAysima Minnooss küçük şırıngayla yapıyorum ve kafasını öne doğru eğiyoruz o şekilde hemen diğer burnundan akıyor zaten😊 küçük şırıngadaki serumun hepsini kullanıyorum🥰
Muhammedtrn Rabiapnr normal izotonik serum alıyoruz şırıngayla burun deliklerine dolu dolu sıkıyoruz ne var ne yok akıyo. Çekmeye gerek bile kalmaz. Ağzını açtığında görülüyor mu balgam? 4 aylıkken bizdede geniz akıntısı vardı çareyi bol bol emzirip kusturmakta buldum bi kaç gün böyle oldu sonra geçti. Kekik buharı yapabilirsiniz ben ketılda kaynattım baya iyi oldu ferahlattı 😊
Rabiapnr Muhammedtrn yok ağzını açınca görünmüyor evet o yöntemi yapıyorum bende baya ise yaradı çok teşekkür ederim ama hiç kusturmayı denemedim su balgam manı diye birsey varmıs onu da yapıyorum sık sık ama bakalım
Dorugum Rabiapnr bizimde alerjimiz var dr hic bi sikinti yaratmaz kullanilabilir dedi bize bizde bisey yapmadi allaha sukur
Nghn Rabiapnr teşekkürler, şu ilk attığınız yöntemi geçen bi doktor da paylaştı, yorumlarda kulaklara zarar verilebilir yazanlar olmuş ondan korktum ben de 🤷♀️ doktor da güvenle yapabilirsiniz diye paylaşmıştı.
Ejderhahavva Rabiapnr faydası söyle ben serum fizyoloji kullanmadım da okyanus suyunun etkisi şöyle burnuna sıkınca sümüğü hemen aşağı iniyor size iyi gelen de serum fizyoloji ise devam edin tabi geçer insallah
Kelebek88 Seval34 benmde soguk havaya alerjim var.hafif ruzgar yesem annda burnum tikaniyo.burun etlerm sisiyor benm..sanirim oglumda boyle..burun tikanikligi arada geln bi oksuruk ve kulak kasima var.alerji icin surup verdi birzdaha iyi gbi..ayy Allh korusun bronsit fena ya..