parpaaliii Ballloglum bir ara kızımda öyleydi sürekli zıplama hali sinir gelmişti 😂 geçti bazen yine yapıyor . Normal bence
Ballloglum parpaaliii anlattığım şekilde mi zıplıyordu ? Yani bi laf söyleyip ardından zıplama. Ya da durduk yere
Ecem__ Ballloglum her gün birsey cikariyorlar bizi kalpten goturecekler ah bi buyuseler 🥴 bizimkide cok hareketli surekli kosuyor 21 aylik
Ballloglum Ecem__ dediğim şekilde mi koşuyor peki ? Amaçsız ordan oraya. Mesela arkadaşlarımla görüşüyorum onlArın çocukları yerine göre hareketli. Oğlum daha çok zıplıyor koşuyor
hndathn 2 ayak üzerinde sıçrama beceresi 3 yaşa doğru olur zıplayabildigini öğrenen çocuk bu davranışı tekrar edebilir aksi bir durum olduğunu düşünmüyorum birazda hareketliyse benim çocuklar gibi evin tüm metrakaresini bir bakmışsınız zıplayarak geziyor😁
Ballloglum hndathn evet çok hareketli ama konuşup ardından zıplama hareketini yapması hiç yerinde durmaması korkuttu beni hiperaktivite mi acaba diye. Sizin çocuklar da mı böyle koşturup zıplıyordu sürekli. Diğer çocuklara bakıyorum daha sakinler
Ecem__ Ballloglum evet kardesinin odasindan oturma odasina dogru kosup duruyor alt katim dun sikayete geldi evde alan kisitli olunca odadan odaya gidip geliyor galiba bazen cok uslu bazen cok hareketli yurumeyi beceremiyor surekli kosuyor yapma dedikce oyun sanip surekli kosuyor..betona gidip yatiyor acayip basim dertte 🤕
Ecem__ Ballloglum yapiyor sabahlari daha cok yapabiliyoruz daha sakin oluyor kitap okuyorum lego vs aksam olunca herkes evde olunca acayip simariyor ve harejetleniyor dikkat ettim ev kalabalik olunca yapiyor..cunku gurbetteyiz aliskin degil kalabaliga..suan bile kosuyor dusunun yani 🥴
Ecem__ Ballloglum bizim cocuklarimiz gayet saglikli.yaramaz hareketli enerjik cocuklar.kafana takma oglunun birseyi yok bizimkide yatakta ziplar.
Nikita Leila65 gelişimsel olarak normal olmalı. Aynı dönemdeyiz benim kızım da kangurudan hallice bütün gün zıplıyor. Güm güm güm kuvvetli kuvvetli bir de
Ecem__ Leila65 ziplamasi normal bence ya zaten doktorlarda gelisimin bir parcasi diyor ya..ziplayamiyorsa sikinti bence..
Ecem__ Leila65 simarinca benim oglumda ziplar gordugum cocuklar yaramazlik yaparken zipliyor ..ziplayamiyorsa o bile sıkintiymis..hosuna gidiyor biz cocuk olsak neler yapariz kafaya takma canim
Minigim38 Ballloglum benimkide 29 ay 18 günlük oda 2 gündür tavşan gibi sürekli zıplıyor bende müzik açıyorum zıplayı ver cekirge sarkisi var ya tam bizlik zıplıyor hopluyor bende karşısında aynısını yapıyorum çok eğlenceli 🤣🤣ağaçtan elma armut vs toplayalım diyorum yukarıya uzandirmaya çalışıyorum boy uzamasına katkı sağlar 😆
Berfin4720 Ballloglum benmde kızım 30 aylık olacak ve oda devamlı zıplıyor çok hoşuna gidiyor gülüyor zıpladığında çocuktur bu yani demekki hoşuna gidiyor mutlu oluyor sorgulamamak gerekiyor herşeyi